retete

Frigărui caprese. Masa de Revelion

frigarui caprese

notă înainte: ne-am petrecut noaptea dintre 2015 și 2016 acasă, cu prietenii. suntem home bodies și entertainmentul nostru este strâns legat de board games, deci nu a fost tare greu să alegem ce facem pentru seara aia specială.

Planul de bătaie. Așa cum am făcut masa de Crăciun, așa intențional s-o fac și pe cea de Revelion. Fingers friendly.

Și-am gândit și frigărui. Poate cumva inspirată de ultimele frigărui cu bacon și varză de Bruxelles sau poate doar pentru că am rămas cu mult prea multe bețe pentru astfel de chestii în casă. Și-apoi am insistat să am ceva crud și proaspăt în frigăruile astea. Caprese, mi-a zis mintea. Nobody can go wrong with caprese, a completat ea în limba engleză mai apoi.

Așa că m-am înarmat cu multă mozzarella proaspătă, multe roșii cherry și aș fi vrut pepperoni, dar Crăciunul românesc nu l-a adus pe rafturile magazinelor. Așa că am înlocuit cu un salam cu boabe întregi de piper, ales după placul subsemnatei. Am feliat mozzarella, am feliat și salamul, mi-am ascuțit bețele și-am asamblat aceste frigărui.

frigarui caprese

Pe care le-am regretat repede. Pentru că s-au și terminat repede și n-am mai avut timp sau roșii ca să mai asamblez altele. Dar noaptea a continuat cu sau fără ele, însă clar cu șampanie și cu niște înfrângeri ciudate pe care eu le-am suferit la Carcassone.

♥ ♥ ♥ & the caprese passion must go on,

laura logo

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.