Sa vorbim putin despre sandvișuri și despre cât de level gourmet pot ajunge ele, rămânând totuși doar niște sandvișuri. Zilele trecute m-am pierdut într-un browse continuu pe Pinterest și-am găsit suficientă inspirație cât s-o ducem în sandvișuri până la Crăciun.
Așa c-am tras o fugă la magazin și-am început să dreg o pereche de sandvișuri frumușele foc. Cu brânză chevre, o brânză tânără din lapte de capră, tare cremoasă, cu roșii cherry în ciorchine, o mânuță de cimbru proaspăt, puțin ulei de măsline și două baghete.
- 75 grame de brânză chevre
- două ciorchine pline ochi de roșii
- 2-3 linguri ulei de măsline
- puțină sare
- puțin cimbru proaspăt
- 2 baghete
Am tăiat baghetele-n jumătăți, pe orizontală și le-am uns cu puțin ulei de măsline pe ambele jumătăți. Și pe câte una dintre jumătăți am pus apoi feliuțe de brânză, jumătăți de roșii și-am presărat apoi cimbru și sare.
Am încins cuptorul la 200 de grade și-am dat jumătățile de baghete pline cu ingrediente la copt pentru 15 minute. După aceste prime 15 minute, am pus și capacul sandvișurilor și le-am mai lăsat la cuptor încă 5 minute.
Și cam până acolo le-a ținut faima. C-apoi au trecut să fie printre cele mai gustoase și aromate sandvișuri pe care le-am comis la noi acasă.
♥ ♥ ♥ & lets make more sandwiches,