retete

Sandviș cu brânză chevre, roșii cherry și cimbru

sandiv cu branza de capra rosii cherry si cimbru

Sa vorbim putin despre sandvișuri și despre cât de level gourmet pot ajunge ele, rămânând totuși doar niște sandvișuri. Zilele trecute m-am pierdut într-un browse continuu pe Pinterest și-am găsit suficientă inspirație cât s-o ducem în sandvișuri până la Crăciun.

Așa c-am tras o fugă la magazin și-am început să dreg o pereche de sandvișuri frumușele foc. Cu brânză chevre, o brânză tânără din lapte de capră, tare cremoasă, cu roșii cherry în ciorchine, o mânuță de cimbru proaspăt, puțin ulei de măsline și două baghete.

  • 75 grame de brânză chevre
  • două ciorchine pline ochi de roșii
  • 2-3 linguri ulei de măsline
  • puțină sare
  • puțin cimbru proaspăt
  • 2 baghete

Am tăiat baghetele-n jumătăți, pe orizontală și le-am uns cu puțin ulei de măsline pe ambele jumătăți. Și pe câte una dintre jumătăți am pus apoi feliuțe de brânză, jumătăți de roșii și-am presărat apoi cimbru și sare.

Am încins cuptorul la 200 de grade și-am dat jumătățile de baghete pline cu ingrediente la copt pentru 15 minute. După aceste prime 15 minute, am pus și capacul sandvișurilor și le-am mai lăsat la cuptor încă 5 minute.

Și cam până acolo le-a ținut faima. C-apoi au trecut să fie printre cele mai gustoase și aromate sandvișuri pe care le-am comis la noi acasă.

♥ ♥ ♥ & lets make more sandwiches,

laura logo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.