retete

Salsa de căpșuni și doar alte câteva ingrediente

salsa de capsuni si patrunjel

De la prăjitura cu căpșuni și-alte câteva ture de gaufre calde tot cu, doh, căpșuni, ei bine, nu m-am mai oprit din a consuma căpșuni. Nici n-aș avea motive s-o fac. Mai ales când mi-am dat seama cât de versatil e fructul ăsta și că-l pot consuma și la gustarea de la 11, și la prânz într-o salată cu spanac și la următoarea gustare, seara, în fața televiziorului, într-o salsa picantăăăăă.

Salsa picantă zic. Vrei s-o încerci și tu zici?

Ai nevoie de:

  • 300 grame căpșuni, spălate, curățate și tăiate cubulețe
  • 1 ardei iute roșu, spălat și tocat mărunt, cu semințele on, muahaha
  • o ceapă roșie mică, curățată și tocată mărunt
  • o legătură stufoasă de pătrunjel, spălată
  • sucul de la jumătate de lămâie

Dacă-s toate tocate și toate-s pregătite, ce-o mai urma? Să le arunci într-un castron și să le amesteci bine. Poți să combini și alte elemente sau să aduci în joc sarea și piperul, dar eu am gustat-o imediat ce-am terminat-o și nimic nu-i mai lipsea. Picantă, dulce, pătrunjeloasă.

salsa capsuni

Am acompaniat-o cu niște crackerși de prin casă ca să evit să-i schimb gustul cu vreun nacho prea puternic. Și-am luat resturile și-a doua zi la birou. Povestea e clar, din perioada în care eu încă mergeam la birou. Căci de-o săptămână stau în pat și-mi oblojesc rinichiul.

♥ ♥ ♥ & salsa caliente,

laura logo

Anunțuri publicitare

Interacționează cu mine :)