retete

Sandwich ”pizza grilled cheese”

pizza grilled cheese

Cu vreo trei ani în urmă primeam cadou un panini press, un sandwich maker, un McGadget de ăla de făcut sandvișuri calde cu orice brânzeturi mai adunam prin casă. Și e și-n prezent cel mai folosit McGadget din bucătăria mea.

Dar cumva nu ajung să-i fac pe-atât de multă reclamă pe cât ar merita, dragul meu panini maker. Însă e mult iubit, mult uns cu grăsime de bacon, mult topitor de unturi și cheddar, mult încălzitori de dimineți reci și, bref, multe brunchuri de weekend. Așa că acum o săptămână și ceva am combinat niște mozzarella ici, niște pepperoni colo și-am dres o serie de sandvișuri grilled cheese cu ingrediente de pizza. Pizza grilled cheese, that is.

Și-am folosit așa:

  • pâine proaspătă, multă pâine proaspătă
  • pesto din ardei roșu de la Design & After 
  • pepperoni
  • bile de mozzarella
  • sare, piper, fulgi de chili, vechea poveste 🙂

Așa că mi-am pregătit feliile de pâine – unse pe-o parte cu unt, pe alta cu pesto. Poți folosi orice sos de roșii ai prin casă, eu n-am putut să nu apelez la pesto-ul ăsta gustos ce se pupa de minune cu mozzarella și pepperoniul meu.

pizza grilled cheese

Și mi-am construit sandvișurile cu două straturi de cârnăcior, unul de brânză, am condimentat după gust și mi-am perpelit grilled chcese-urile așezându-le cu partea cu unt pe grill. Crocante, aromate, gustoase, frate cu pizza, doar că nu pizza.

pizza grilled cheese

Le vor trebui mult sâmbetelor și duminicilor noastre să depășească weekendu’ ăla în chestii mișto.

♥ ♥ ♥ & pizza everything,

laura logo

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.