Foi de Jurnal

Experiment video de-un an: 366 de zile, 366 de secunde

366 zile

În 2015 am aflat de-o aplicație simpatică care îți compilează filmulețe și care-ți cere material brut video doar o secundă din ziua ta. Zi de zi. Și-am spus cool, pot în sfârșit să-mi filmez toată luna decembrie și s-o văd pe repeat lună de lună până când Crăciunul revine iar și iar.

Și-am făcut treaba asta în decembrie 2015 și-a fost awesome. Și-apoi a urmat ianuarie și știm cu toții cât urăsc luna asta. Deci n-am continuat filmulețele de-o secundă, zi de zi. Dar în februarie am reluat obiceiul ăsta și uite-așa, pe 1 februarie anul ăsta, am reușit să fac ocolul unui an calendaristic în câte-o secundă pe zi, zi de zi.

Și s-a dovedit a fi una din cele mai înțelepte decizii din viața mea, pe lângă aia cu luat un câine sau marrying the guy of my dreams. Pentru că e una din cele mai vivide forme de jurnal la care m-aș fi putut înhăma eu.

Și anul meu se rezumă cam așa.

La multe cafele. Multe inserții cu Thomas. Deserturi cumpărate, deserturi făcute. 5-6 zboruri cu avionul. Îmbrățișări. Vizite la donat sânge. Thomas iar și-alte animale. Oscarul câștigat de Leo diCaprio. Mulți nori. Cele mai dragi momente. Mult mâncat în oraș. Mai mult KFC decât aș vrea să recunosc. Seri de stat și făcut puzzle-uri. Reușite personale, cele mai reușite. O mână de conferințe. Multe instanțe cu picioarele mele, filmate de sus. Burgeri. Festivaluri cu burgeri. Doze de energizante. Holding hands. Donuts, donuts, donuts. O serie de drumuri la doctor. Stadioane de fotbal. Terenuri de tenis. Momente în oglinda din lift. Parcuri. Soare. Iar soare. Apoi iar nori. Buchete de lalele căci încă nu am reușit să devin lalea. Cei mai dragi prieteni, cele mai epice minți, cele mai dulci suflete. Kile de cireșe. Cea mai frumoasă zi, part 1. Lumânări arse. Olanda. Olanda. Olanda. Muzee. Pisici. Două ieșiri la vot. Răsărituri și apusuri. Drum la mare. Drum la munte. Seri de luni cu GoT. O tonă de bani aruncați pe bilete de cinema. Vâslit pe Cișmigiu. Vizite în Obor. Obsesii cu avocado. Trotinete. Brașov. Înghețată. Iar parcuri. Lubeniță. Zile de naștere. Fugă după Pokemoni. Cafeaua băută-n parc. Concert. Mazilique. DOR-uri. Biciclete. Trolling de beagle. Waterpark. Sibiu. Alba. Transalpina. Vacanțe multe și dese. Bebeluși. Altă vacanță. Alt weekend plecat. Bowling. Biliarduri. Ședințe la Starbucks. Festivaluri. Tramvaiul 21. Cursuri. Ikea. Șampanie. Piscina urbană. Zeci de cutii de pizza. Petrecere de Halloween. Stand up comedy. Karaoke. Board game nights. Birouri. Canguri. YouTube. Gilmore Girls. Vacanță de ziua lui Thomas. Homemade burgers. Petreceri. Brazi și pretty much tot ce ține de Crăciun. Carusel. Laser tag. Luminițe. Artificii. Seri de Sims. Ninsori. Ger. Răceală. Curse cu Uberul. Caligrafie. Patinoar. Cycling. Proteste. Și suntem iar în februarie, 12 luni mai târziu.

 

laura logo

Interacționează cu mine :)

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.