retete

Paste cu avocado

Ultimele zile au fost ca un vis. S-au petrecut oameni frumoși, s-au petrecut nunți și s-au petrecut și evenimente grozave gen Food Bloggers 2015. Și asta m-a determinat să mănânc rar, iar colegului de apartament să-i gătesc și mai rar. Dar astăzi mi-am spălat păcatele cu ceva ce voiam de mult să fac, iar acum am reușit s-o și fac la limita înegririi unor fructe de avocado.

Am făcut o pastă de avocado, yet not a guacamole, și-am aruncat-o pe-o porție de spaghete al dente. Și pot să garantez că treaba asta a devenit un nou ultimate favorite pentru vară, depășind numeroasele porții de pasta a la checca de anii trecuți.

Și asta intră în sacul cu rețete povestite, căci totul se face pe bază de instinct și stomac. Am pus la fiert pastele în apă și multă sare, ținând cont și de unele sfaturi adunate aici. Și separat am făcut pasta de avocado. Adică am curățat două bucăți de avocado și le-am dat în robotul de bucătărie cu o mână de chives tocat și trei căței de usturoi. Și-aici e liber la imaginație – că vrei să pui busuioc, coriandru sau pătrunjel și chiar și-o mână de creioane colorate. Totul e posibil cu avocado, noul meu motto în bucătărie.

SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Iar la final am tras spaghetele la tigaie în puțin unt, apoi am adăugat și pasta de avocado și-am ajustat sosul în cauză cu apa rămasă de la pastele fierte, perfectă să îndoaie dar să și îngroașe sosul din cauza amidonului ce-l conține. În cele din urmă am pus multă sare și mult parmezan și restul chiar a fost poveste. Și-acum că m-am trezit din basm și respirația-mi a usturoi miroase, vă recomand să do try this at home. 

♥ ♥ ♥ & avocado

laura

laura logo

2 Comments

Interacționează cu mine :)

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.