retete

Burgeri delicioși cu ultimele leftovers din casă

burger
acum două săptămâni eram pe picior de plecare ~concediu, frate~ și ne-am dat tot interesul să terminăm ce mai e prin frigider și prin cupboards, cel puțin chestii de care ni le-ar fi părut rău să se strice.
așa că i-am pus gând rău de urme de grill unei bucăți de ceafă ce se plictisea în congelator. și pentru că nu pot sublinia suficient de mult că abia de două luni suntem în casa cea nouă și că încă ne lipsesc unelte mai mult sau mai puțin esențiale din bucătărie, m-am trezit că n-am cu ce toca carnea asta pentru burgerii ce-i aveam în plan.
dar am apelat la blenderul meu de smoothies și slushies și-am dus-o la capăt. am aruncat apoi câțiva căței de usturoi, pătrunjel plus credinciosul cuplu salt&pepper în amestec și-am trecut la format chiftelele.
SAMSUNG CSC
le-am pus la foc mediu, dar abia după ce tigaia s-a încins bine și le-am dat binecuvântarea dungilor de grill câte 5-6 minute pe fiecare parte.
SAMSUNG CSC
am aruncat chiftelele astea magice între chifle, le-am făcut cunoștință cu niște ketchup, maioneză și sfintele rondele de ceapă și am încheiat povestea-așa. apoi ne-am grăbit să aerisim bine casa căci aveam niște invitați cu care n-am putut să împărțim roadele unei singure bucăți de ceafă. dar mi-am luat revanșa față de ei cu niște chocolate cupcakes, rețeta coming up next on a blog near you 🙂

 

laura logo

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.