retete

Popcorn cu Oreo

oreo popcorn

Cumva am o poveste de dragoste cu popcorn și o alta cu Oreo. Sunt ambele bine documentate și pe blog. Așa că revin cu o versiune de popcorn – îmbibat în ciocolată și crushed Oreos. E ceva ce-am pus la cale rapid, într-o seară din timpul săptămânii, când n-aveam nimic de molfăit la seriale.

Ok, și mie mi-au plăcut mult, iar lui mai puțin. Dar eu sunt părtinitoare și la fel e și el. Eu consum popcornul dulce și la cinema și cel de la Mega, microwaveable, și mai îmi fac și-acasă cu caramel homemade. Iar el refuză să consume prea multă treabă de-asta dulce-sărată, dar asta poate însemna doar un singur lucru: more for me.

oreo popcorn

Așa că dacă vrei s-o pui de o porție de popcorn cu Oreo, ai face bine să ai 50 de grame de porumb pentru popcorn, 100 grame ciocolată albă, 3 pachete de Oreo și un vârf de sare.

Am făcut floricelele la tigaie, în mod tradițional și le-am lăsat la răcit, pe-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Biscuiții Oreo i-am tras la blender până i-am făcut pulbere. Ciocolata albă am topit-o la microunde, în intervale de zece secunde de cuptor + intervale de cinci secunde de amestecat în ea.

3/4 din pulberea de Oreo am turnat-o peste ciocolata topită, iar tot amestecul ăsta l-am turnat strategic peste floricelele din tavă. Le-am lăsat neatinse până când s-a răcit și întărit ciocolata, iar apoi le-am servit cu restul de pulbele de Oreo presărată on top.

♥ ♥ ♥ & Oreo everything,

laura logo

Interacționează cu mine :)

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.