Foi de Jurnal

Lucruri care-mi plac #9

A-nceput aprilie, s-a terminat martie, un sfert de douămiișaișpe e deja pus la arhivă. Și mi-am luat la revedere de la un martie ocupat, dar în care-am încercat mult să duc munca și distracția în același pas.

Așadar mi-au plăcut la nebunie noile mele cărți de vizită. Cărți de vizită? Îhîm. Pentru că am început să lucrez între timp pentru revista foodandbar.ro, o revistă adresată industriei HORECA și pieței de food. Și-a mers totul strună, am găsit un loc în care să îmbin scrisul și interesul pentru mâncare și lucrurile merg de minune pe planul ăsta. Și da, vă aștept să mă citiți acoloșa, duh!

carti de vizita

Dar am fugit și la un film și-o pizza. Timp de relaxare, timp de mâncat quatro fromaggi cu blat drăgălaș la Pizza Hut. Pe scurt, am vizionat Batman vs. Superman în 4Dx și-a fost unul dintre puținele filme care mi-au satisfăcut pofta de cinema în ultima perioadă. N-am să vă dau spoilere, dar am să vă las o fotografie care v-ar putea indica ceva. mhmmhmcă Batman e cel mai tare *mhmmhm*.

batman vs superman

Și ca să nu sar prea departe de subiect, am și două lucruri preferate din secțiunea #nerd. M-am apucat să răsfoiesc cărți cu benzi desenate și-mi plac. Eu mi-am luat un număr din Thor de la Cărturești, lucru care m-a făcut să-mi doresc să fac o vizită amplă la Cărtureștiul Fandom, locul unde găsești toate materialele geeky de consumat. Și m-am apucat de vreo două luni de un joc tot geeky care-mi mănâncă zilele și bateria de la telefon. În Avengers Academy mi-am format propria academie de supereroi puberi pe care îi cresc, îi antrenez, îi pun la spionat în orice ungher gol și mi-i pregătesc să lupte împotriva H.Y.D.R.A. și să-l dea jos pe Nick Fury cândva. So, yeah, superhero books and superhero games, cine ești tu, Laura, și ce-ai făcut cu mine??!!

avengers academy

all day, everyday, la birou, în miez de noapte, pe toaletă. 

Luna asta n-am apucat să dedic o postare mâncării de sorginte străină, dar am să dedic un paragraf pieptului de rață mâncat la Voila Bistro. A fost divină, moale, învelită în ceva foietaj crocant, perfectă din toate punctele de vedere. Și-asta mă face să îmi fie și mai drag bistro-ul ăsta. Și-am și-alte motive, dar toate la timpul potrivit. Dar da, fără discuție, la Voila se merge și se cere rața.

rata la voila bistro

În martie mi-a plăcut c-au apărut căpșunile, mi-a plăcut cartea ce încă n-am terminat-o, Fotograful Curții regale, mi-a plăcut să merg la o întâlnire a beagle-ilor în Tineretului,

beagle meetup

mi-au plăcut la nebunie și mi-au făcut mult bine zilele ploioase așternute-n șir,

ploaie in bucuresti

mi-a plăcut să fac iarăși 1 second everyday, 

mi-a plăcut cafeaua de la Edessa,

cafea edessa

mi-a plăcut la nebunie să am un weekend întreg liber căci eu n-am de-astea în mod regulat și mi-a plăcut să fiu prin zonă.

♥ ♥ ♥ & da, chiar mi-a plăcut să fiu prin zonă,

laura logo

2 Comments

  1. Felicitari pentru job, .. Cartile de vizita sunt interesant si cel mai important inelusul de pe deget binevenit 🙂 !
    Cat mai multe weekend-uri libere si pline de soare

Interacționează cu mine :)

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.