Ultimele zile ploioase din București ne-au ținut în casă. Și după ce am terminat toate resursele dulci din cămară, ne-a luat o acută poftă de ceva sărat și o acută lene de a iesi din casă pentru o pungă de chipsuri. Așa că am recurs la niște popcorn pe care l-am scos din obișnuit cu puțin unt și mult parmezan.
Nu vin în sine cu o rețetă, ci cu o recomandare de how-to-eat-your-popcorn.
Eu am folosit floricele ce se prăjesc pe foc, în mod tradițional, căci simt c-am mai mult control asupra lor. Și după ce s-au făcut toate, le-am transferat într-un castron, vărsând deasupra lor unt topit la microunde și-o mână plină de parmezan ras. N-am uitat nici de sare și mă gândesc că ar fi mers bine și o mână de ceapă verde sau arpagic mărunt tocat la combinație.
Și-am pus-o foarte rapid de-o porție absolut delicioasă de popcorn homemade și mă gândesc că nu are rost să o păstrez doar pentru zilele ploioase, ba am s-o refolosesc și în zilele cu soare.
♥ ♥ ♥ & pop-a-corn,