retete

Breakfast obsession, vară 2014: Iaurt grecesc cu fructe proaspete și miere

Dacă tot ne-am reunit aici, pe-această platformă http://, în ideea că facem cu toții mare caz din fiecare masă a zilei, atunci hai să vorbim puțin despre micul dejun.

Noi abia l-am terminat și, cu burta plină fiind, am dat iama să povestesc despre obsesia mea. Pentru că a ajuns la un mare nivel de, ei bine, obsesie. E atât de simplă și, sincer, e atât de postată-pe-Instagram această pasiune pentru combinația iaurt grecesc + fructe + miere încât nu mai e amuzant deja.

Dar e bună, e mai bună și mai ok decât orice pasiune am făcut eu de-a lungul anilor pentru breakfast combo, cum ar fi lapte+cereale ori toast cu unt de arahide și Nutella.

Când ai iaurtul tău de 10%, care te ține sătul bine până-n prânz, când ai fructele tale preferate de sezon, cum ar fi nectarine, piersicile albe sau afine, și mai ai și miere extraordinar de bună, primită de la un coleg cu bune intenții, păstrată într-o fostă găletuță de smântână, știi că treaba-i bună și mai e și sănătoasă. (Căci ne apropiem de 26 de primăveri  amândoi și sănătos  se numără printre lucrurile care încep să primeze).

Fotor08277582

Ok, mă opresc, există un număr de paragrafe în care te poți întinde pălăvrind despre un simplu mic-dejun, iar de-l depășești, începi să primești apeluri ”îngrijorate” de la cei dragi. Dar recomand cu dragă inimă, încă sub efectul acestui mic-dejun.

Să aveți o miercuri grozavă.

 

laura logo

Interacționează cu mine :)

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.