treaba e simplă. baconul e și el simplu. doar că-am fost și eu simplă până acum, la creier, și-am încercat să-l prăjesc. în ulei.
am ignorat his bubbly fat care poate să facă toată treaba singură.
însă azi l-am lipit de-o folie de aluminiu, lipită la rândul ei de-o tavă cu buline, căci de ce nu?, și-am pus-o de crispy bacon lângă my sunny-side-up-eggs și cherry tomatoes.
cuptorului i-am dat drumu odată ce-am băgat și tava în el, deci no preheating, căci e oricum un mit, știți?, și-am lăsat porcul să se joace în soare, să-i transpire grăsimea și să i se săreze deliciozitatea.
15-20 de minute, nu mai mult. eu le-am scos pe la vreo 17, să fiu sinceră. se pare că I like my bacon crispy, dar not crispy până nu mai simți ce-a fost acolo inițial.
băi, deci e bun foc, mă jur. mai fac. ta-taaa!
♥ ♥ ♥