retete

Brăduț din foietaj cu Nutella

bradut foietaj

Acum două săptămâni, la Food Bloggers Conference, unde am ajuns ca picată din nori ca speaker, vorbeam de rețetele gen Tastemade și cum nimeni nu le chiar reproduce. Cum intrăm într-o vizionare de-aia toxică, ne plac, le dăm și-un share, bălim cu stil la câtă Nutella folosesc ăia-n ele și cam atât.

Asta până când am fost destinatarul unui share și-am zis păi pe-asta chiar c-o fac și eu de Crăciun. Și știu, nu mai e Crăciun acum, este chiar ziua a treia + unu de Crăciun, dar eu chiar am făcut-o. Și n-am făcut-o doar acasă, ci i-am mai cocoțat-o în cuptor și mamei, acasă la Timișoara, în ziua de Ajun, singura mea contribuție la de altfel un meniu planificat doar de mama.

Ca să nu-mi asum glorie de foietaj pe vecie, am să las clipul aici:

Promit că l-am urmat ad literam cu singura mențiune c-am adăugat alune de pădure coapte-n loc de migdale, mi s-a părut mult mai bună pereche cu Nutella-n cauză. Și c-apoi am ronțăit la foietajul cu ciocolată fără de vină până când l-am terminat în vreo 3 ore de la coacere.

Și că nu-i nimic mai fancy decât ceea ce e – Fornetti făcut în casă cu cremă de ciocolată, însă deschide drumuri la tot soiul de împăturiri tip croissant pe care le voi mai face de-acum înainte. Căci mi-am propus ca pe 2018 să-i perfecționez împletitul de foietaj.

♥ ♥ ♥ de la regina foietajului,

laura logo

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.