Foi de Jurnal

Câteva concluzii sincere după o lună de postări zilnice

concluzii

Acum 30 de zile m-am autoprovocat la o chestie de la care mă așteptam să-mi aducă doar și doar oboseală. O întreagă lună septembrie de postări pe mon petit blog, o probă de rezistență, o probă de creativitate, o probă de disciplină. Am trecut cu brio proba de creativitate, am bifat la mustață și proba de disciplină, cu unele postări scrise înainte de miezul nopții și cumva am căzut proba de rezistență.

Azi pun live concluziile și mă bag la un somn profund, de ăla adunat pic cu pic din restanțele din septembrie. Sunt câteva concluzii de bun simț și una-două ground breaking pentru mine, certificate și-n conferința de ieri de la Webstock.

  1. Writer’s block e doar o scuză bună de tot pentru lipsa de chef și lipsa de inspirație, fără să fie un real block. Este cel mult un writer’s slowdown și-l vindeci cu o primă propoziție așternută-n carnețel sau în secțiunea de Add New Post.
  2. Viața e sursă continuă de povești, trebuie doar să ciulești urechile, să simți când ai o opinie de spus, un unghi de văzut lucrurile.
  3. Mi-am readus aminte ceva ce-am uitat despre mine: că-mi plac provocările, chiar și cele la care mă provoc singură. Așa cum am dus un fără-zahăr-ianuarie. Un scris zilnic septembrie. Și cel mai probabil un soi de inktober luna ce urmează, un altfel de inktober, cu un alfabet în cerneală și câte-o literă postată zi de zi? Sună a ceva la care m-aș băga și-n luna mea preferată din an.
  4. Nu garantez că voi putea să continui în ritmul ăsta, asta o voi afla doar după un somn de-ăla de te ferește de moarte subită, obezitate și boli de inimă. Un somn de cel puțin 10 ore. Dar vreau să continui să scriu măcar de câteva ori pe săptămână sau ceva ideatic în ritmul o zi da, o zi ba. 
  5. Vizitele pe blog au explodat în astea 30 de zile. N-am să dau cifre căci nu-s referențiale, sunt micuțe chiar și explozibile, așa cum sunt. Însă scrisul zilnic mi-a dublat cititorii și-asta e tare simpatic să aflu acum, când trag linie.
  6. M-am reîndrăgostit de blogul meu zilele astea. Sincer. Am devenit tare apropiați. Am împărtășit cafele dimineața, energizante în miezul zilei și căni cu must seara târziu. I-am tot povestit chestii, el mi le-a tot ascultat, e ca o prietenie ușor unilaterală de care chiar mă bucur și cu suficiente beneficii.

♥ ♥ ♥ & ne recitim în curând,

laura logo

Interacționează cu mine :)

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.