Foi de Jurnal

Missing in Action. Being la proteste

proteste bucuresti

Missing in action. Atunci când Laura lipsește nejustificat de pe blog pentru o perioadă mare de timp. Cum ar fi ultima săptămână și jumătate.

M-am decuplat puțin, voit, de blog, în ultima bucată de vreme. Am văzut că voi ați continuat să citiți una-alta pe blog și chestia asta m-a tras de mânecuță. Laura, hai cu niște explicații. Și treaba e simplă, dar tare încărcată de oboseală. Am trecut recent de-o gripă care m-a ținut patru zile în somn continuu și-am sărit aproape imediat într-o tură de proteste anti-OUG și anti-Guvern care m-au ținut deoparte de aceeași stare dulce de somn continuu.

De la aproape 40 de grade, eu am trecut la minus 10 grade și n-a fost chiar ușor. Dar n-aș fi ales o altă cale. Am ieșit cât m-au ținut picioarele în stradă și am stat cât mi-au permis straturile de haine. Am țipat, scandat și cântat la unison cu oameni cu aceleași convingeri ca ale mele și-am luat parte cu tot sufletul la cele mai mari manifestații în stradă din România.

Nu sunt complet sigură dacă vreau să fac politică aici, pe blog, deși Laura cea de zi cu zi face asta mult mai mult decât spinning sau gătit. Vreau ca blogul meu să fie o supapă pentru lucruri frumoase, relaxante și entertaining. Mai vedem. Cert e că am lipsit motivat – am încercat să jonglez în continuare un full time job la birou, un part time job în Piața Victoriei, alte 2-3 part time joburi și multe task-uri acasă care țipau către mine zilnic, când intram pe ușă doar ca să mă schimb și să plec iar.

Am să încerc să-mi revin din visul ăsta. Am să încerc să le fac în continuare pe toate. Și-am să vin și cu ultima rețetă din cheap clean January chiar dacă suntem bine băgați în februarie deja.

♥ ♥ ♥ & fight for your beliefs,

laura logo

Interacționează cu mine :)

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.