Foi de Jurnal

Băcănia Rod are acum și magazin virtual

bacania-rod

Mama e de neînlocuit. Zacusca mamei e de neînlocuit. Dar dacă vrei the next best thing, îți găsești o băcănie de suflet și te abonezi acolo la brânzeturi și dulcețuri, vinuri de dus în vizite, pâine proaspătă și-alte lucruri gustoase.

Așa am găsit și eu băcănia ROD acum un anișor și ceva. Le mergea faima în lungul și latul internetului. Îi vedeam la festivaluri, erau peste tot sub ochii mei. Așa că am pornit de la un borcan de dulceață de nuci verzi și-am fost sold.

Și de-acum înainte o să fiu și mai sold – asta pentru că ROD și-a deschis luna asta și varianta online: www.bacaniarod.ro pentru cei care nu ajung în Amzei la băcănia fizică. Din mail citare: ”specialități din carne și brânză, vinuri, dulciuri,  dar și conservele marcă proprie Băcănia ROD din ingrediente locale, fertilizate natural și pregătite după rețete autohtone, fără conservanți, fără ingrediente congelate, fără aditivi”. E un site care pariază pe vizual. Și ce vizual. Oameni aduși împreună de mâncare.

Laura m-a cucerit la vizitele mele la ROD, dar mi-a mai servit una în descrierea asta în care mă regăsesc atât de bine: ”Clienții Băcăniei ROD sunt oameni ocupați, prinși în tumultul vieții dar îndrăgostiți de gusturi și de experiențe culinare autentice”.

Dragii mei care vreți și voi ziua de 29 de ore, dragii mei pofticioși, foodies sau mai puțin foodies, cei care gravitați toată ziua în jurul bunătăților, dublez și eu invitația la băcănie, că e online sau e printre rafturile de lemn din magazin. Și mai lansez una – în primăvară – un picnic gustos, dublat și el de oameni frumoși și voioși.

♥ ♥ ♥ & fur semnătura lor: o zi RODnică,

laura logo

Interacționează cu mine :)

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.