Foi de Jurnal

Lucruri care-mi plac #18

lucruri 18

Later edit: Ianuarie happened. Gripă happened. Scuze de delay.

Decembrie, cum îți duc eu lipsa. Evident că ești printre cele mai reușite luni din an. Evident c-ai fost grozav încât să-ți duc dorul tare-tare. Evident că ai ridicat așteptările rău de tot și ianuarie nu reușește să facă față.

Decembriele ăsta este posibil să fie luna cu cât mai multă laudă, iertăciuni. Cu laudă și cu gratitude, desigur.

Și ca să scoatem repede de pe listă cadourile, căci evident că-s preferatele mele, Moșu’ mi-a adus un standing mixer cu blender incorporat, argintiu, frumușel, eficient, în prezent my partner in crime în bucătărie. Și mi-a adus și-un stativ de tort de sticlă – semn că s-a prins în sfârșit că torturile le fac abia după ce am pe ce să le expun. Și un cadou mai mult pentru suflet, un abonament DOR pe-un an. Care a venit și cu o agendă Dor de scris turcoaz. Ahhh, the love.

decat o revista

Ca să compensez pentru materialista din mine, aialaltă parte din mine, să-i zicem kitchios inimoasa, a avut parte de-o mare bucurie. Să o vadă în carne, oase și lăbuțe pe Jessie. Jessie, puiuțul de beagle. Clar nu-i nimic mai drăguț și mai pretty smelling than a puppy. Poate doar a puppy cu tutu.

jessieȘi cu drag îmi amintesc de fiecare dimineață de decembrie. De pe 1 pe 24. Pentru c-a fost luna cu calendarul de advent, evidvent! Și erau zilele în care ciocolată-înainte-de-micul-dejun chiar era o chestie obligatorie. Dă life.

calendar de advent

Și ce era un decembrie fără o fugă la munte? Nu era, pur și simplu. Un weekend în care ne-a zburdat cățelul prin zăpadă 24/24, în care-am stat lângă foc și-am ascultat colinde. Un weekend de jocuri și-oameni faini. Aș insista pe faptul că 80% dintre ei sunt ardeleni. That helped.

PS. În weekendu’ ăla am sărbătorit și 2 ani de Thomas pe pământ. Cei mai faini doi ani pe pământ.

mita zapada

Și-a fost luna lui orice e permis în dragoste și-n farfurie. Așa că am mâncat cât m-a ținut mațul și-am dezvoltat o pasiune obsesivă pentru ciocolată de casă cu fistic de la târgul de Crăciun. Pentru că #ciocolată și pentru că #fistic. Și dacă tot suntem la capitolul dulce și permis în decembrie, remember prima mea Pavlova?

pavlova

Moșul s-a mai împărțit pe-ici și pe colo și m-am pomenit și cu un ursuleț simpatic care să-mi țină de urât, dimineața, la cafea. Sau care doar să-mi țină cafeaua.

urs cana

Și cele mai frumoase stickere pentru un overorganizer și dependent de agende ca mine. De la ilustratoarea mea preferată. Moșu a fost tare on point.

frannerd

În decembrie am fost la vot. Chiar dacă n-a contat atunci gestul nostru, simt că o să conteze în următoarea perioadă.

mers la vot

Și ca să bifez repede și-activități pentru minte, am consumat filme de Crăciun, dar și tot sezonul 2 din The Missing deopotrivă. Am vorbit și luna trecută. Plecăm și-n sezonul ăsta pe ipoteza missing kid, cu un twist: de data asta se întoarce copilul acasă după 11 ani. Oh, și ce twist. Tre’ să-l vedeți. Și ca s-arunc și o carte în mix, am terminat Prea multă fericire a lui Alice Munro și mi-a plăcut iar și iar. Ca orice-am mai citit scris de ea. Dacă-ți plac poveștile scurte, concentrate și acide, pune mâna pe ceva scris de Munro. You’re welcome. missing season 2

Și pentru că s-au ivit o tonă de ocazii să mă întâlnesc cu oamenii dragi, pentru c-am mers la laser tag, pentru c-am făcut seară de făcut homemade burgers cu friends și-au ieșit atât de buni încât ne gândeam să ne înscriem la categoria amatori pe anul ăsta, la BurgerFest. Pentru că au venit părinții mei încoace și-am făcut brăduțul împreună, practic am petrecut cel mai fain Crăciun ever, cu toții. Pentru c-am avut o lună frumoasă la locul de muncă și-am împodobit coronițe. Și-o lună productivă pe blog, grație vouă. Pentru c-am făcut giveawayul și m-ați umplut de the feels. Pentru târgurile de Crăciun artistice, de unde pleci plin de inspirație. Pentru petrecerea de la fostul loc de muncă, dar cu actualii și continuingly friends. Pentru toate Starbucksurile aromate. Pentru c-am avut non-stop opt rânduri de luminițe aprinse în casă. Pentru tot.

♥ ♥ ♥ & all the pretty feels,

laura logo

2 Comments

Interacționează cu mine :)

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.