cheap clean / retete

Cheap clean January: Toast cu avocado și curcan

toast cu avocado si curcan

Ce-i ianuarie fără un o să mănânc mai bine? Fără un mă-apuc de sport? Ei bine, la mine ar mai include ceva. Și promisiunea unei luni mai chibzuite. V-am zis recent cât de mână largă pot să fiu și că lucrez intens la asta. Așa că am decis să public în ianuarie rețete chibzuite financiar și chibzuite caloric. Am la dispoziție patru săptămâni și-am să pregătesc în fiecare dintre ele câte o serie mic dejun + prânz + cină exact după principiile astea: mâncare sănătoasă sau mai degrabă sănătoasă și realizată și după un buget mai înțelept gândit.

Și-am început cu o versiune foarte simplă, dar foarte gustoasă de mic-dejun. Cred că este practic prima combinație de toast cu avocado pe care am și încercat-o vreodată – cu șuncă de piept de curcan.

Am folosit două felii de pâine integrală, o jumătate de avocado, două felii de șuncă de piept de curcan – ușor de înlocuit cu însuși pieptul de curcan dacă ai -, sare și fulgi de chilli. Am pus feliile de pâine la prăjit, timp în care am înjumătățit avocado-ul și am pisat cu furculița pulpa fructului. Mi-am mânjit bine feliile de pâine cu avocado, am presărat sare și fulgi de chilli și-am încheiat sandwich-ul cu felii de șuncă de curcan.

Și-am făcut un mic-dejun sub 5 lei, am servit mulți acizi grași esențiali din avocado și-am dres și o porție de proteine și puține calorii din curcan. Și ca să vă arăt că sunt cu adevărat pusă pe fapte mari, în rețeta următoare o să folosesc jumătatea rămasă de avocado. Puteți să-mi spuneți Miss Chibzuință de-acum înainte.

♥ ♥ ♥ & cheap clean January,

laura logo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.