Foi de Jurnal

Lucruri care-mi plac #14

lucruri 14

August a fost un blur total pentru mine. Nu știu exact când s-a strecurat pe lângă mine, așa că a trebuit musai să mă uit prin poze ca să-mi aduc aminte ce-am făcut și unde-am fost.

(5 minute mai târziu)

Ok, gata. August a fost luna asta super caldă care mi-a aburit creierii, însă acum știu c-a fost luna în care m-am reîndrăgostit de Pokemoni, de ieșit în parc, a fost luna în care-am așteptat concediul, când am vizitat Mazilique Studio în premieră și-am cunoscut-o în sfârșit pe Cătălina de la Sunny Side Up, a cuprins și ziua pe care-am petrecut-o aproape integral cu Anne, a cuprins multe gogoși de la Donuterie și-un trip la Zobuian, da, fie, o lună to remember.

La început de lună am postat una dintre cele mai mișto chestii încropite în 20 de minute în bucătăria mea – croissantele cu migdale. Care au avut destul efect vizual pe Facebook încât să am oameni autoinvitându-se la mine să try some. Succes la pătrat.

croissante cu migdale

Apoi am avut un moment de stop and take it all in citind articolul ăsta despre cum e mai important să faci în viață nu ceea ce iubești mai mult, ci lucrurile la care te pricepi mai bine. Și-am fost mulțumită când mi-am dat că sunt la un procent de 75% de făcut lucruri la care sunt pricepută. Acu că mai și coincid cu interesele mele, altă poveste.

Luna asta am poposit și-n cinema de câteva ori. Și tare mi-e drag tot procedeul ăla cu luat bilete, luat suc, luat nomz și relaxat două ore-n scaunul de cinema. Dintre toate activitățile mondene de ieșit și entertainment, mersul la cinema e una care makes my soul smile.

bilete cinema

Și-am ajuns, așa cum dădeam spoilere mai sus, la Mazilique Studio, în premieră, la un brunch transilvănean. Sud-transilvănean. Vă povestesc multe acolo, dar mi-a fost drag să mănânc bine, n-am să mint, mi-a fost drag să stau la povești cu oameni delicioși și să o întâlnesc și pe my-dog-lady-virtual-friend-till-then Cătălina de la Sunny Side Up.

brunch

Mi-a plăcut la nebunie o ieșire cu prietenii-n parc, combinând Pokemon hunting, cafea bună de la Steam, plimbat de beagleși și multă lăfăială în soare. Am un video mărturie.

Am vizitat Acuarela cu a very good friend of mine, venită de departe, din țările unde plouă pe-atât de des pe cât îmi place mie. Și a fost grozav, Alexuț, a fost grozav să te văd din nou. Și-o puteți citi și pe ea pe Romantic Shoe, go on, click it.

friends

Și-am făcut provizii de prăjituri de la Zobuian, și-am iubit furtunile de la mijloc de august, am stat trează noaptea-târziu, am petrecut după-amieze cu câinele în brațe și-am citit din scoarță în scoarță DOR-ul de vară. Și-apoi am plănuit și-un concediu. Nu înainte să bifăm și-o bălăceală la Divertiland – tobogane și apă, totally my jam.

Și-n concediu am plecat de-aici, via Transfăgărășan, Sibiu, Alba Iulia și înapoi spre casă via Transalpina. Am povești cu mâncare aici și multe imagini de vacanță pe Instagram și Instagram stories, o altă chestie din my august faves. Dar tre’ să subliniez că una din cele mai dragi chestii cu care m-am întors acasă a fost aproape o zi întreagă petrecută cu Anne Marie de la Vlogul de Marți around Alba.

laura si anne

Ah, mai am de menționat și cele două rețete urcate pe contul de YouTube luna asta. Sunt mândria mea căci m-am mobilizat după multicel timp să actually film and edit them. Deci a fost ceva de augustul ăsta, chiar a fost.

♥ ♥ ♥ & fun august, dar hai cu septembriele,

laura logo

Interacționează cu mine :)

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.