Foi de Jurnal

Lucruri care-mi plac #11

lucruri 11

Mai bine decât mai nu se poate. A fost luna noastră cumva – deși abia acum am instaurat-o drept luna noastră. A fost luna cu răsfăț maxim, cu pregătiri maxime, cu promisiuni infinite.

Și-am iubit tot ce ține de ea. Oamenii, în special oamenii. Și-asta pentru că ne-au vizitat mulți oameni dragi, ne-au onorat cu semnături și dansuri alți și alți oameni dragi. Cu petreceri surpriză, cu plimbări de Thomas, cu cumpărat de cireșe, cu dus și-ntors de la aeroport, cu mâncat en gros de rață de la Voila alături de noi. A fost cel mai mai. Și pentru că nu-i pot face justețe cum trebuie în cuvinte, oricât de poet m-aș simți în după-amiaza asta leneșă de duminică, o să încerc să le portretizez în imagini.

dupa amiaza la voila

după-amiază ploioasă, cu rață, la Voila Bistro ♥

apusuri de mai

apusuri de mai

burgerfest

burgeri și prieteni la Burgerfest

papagali misogini

prieteni dragi ce vin de departe

donuts hello donuts

iarăși și iarăși donuts de la Hello Donuts

thomas in leagan

Thomas în leagăn și Thomas la al doilea Pet Expo din viața lui

cirese in mai

multe multe cireșe, infernal de multe cireșe

bachelorette

fetele mele dragi și surprize muzicale (?!) ♥

game of thrones

cadou și promisiuni de vară – Game of Thrones, bitches!

Și multe altele pe care probabil uit să le enumăr. Bucăți de vacanță, urări adunate grămăjoare grămăjoare, multe fotografii făcute cu micuțul meu Fujifilm Instax25, părinții și bunica sosiți în vizită de mare importanță, plimbări prin ploaie și, actually, videoblogul lui Mariciu – una din cele mai mișto descoperiri video ale lunii – pe care l-am descoperit alandala și-am ajuns să-l consum cap coadă plus zilnic de-acum înainte.

♥ ♥ ♥ & may this last forever,

laura logo

2 Comments

  1. ah, „bestest” combination evah! Vreau sa spun mancare+beagle! hello sister from another mister 🙂 Si prin asta vreau sa spun ca sunt o mare pasionata de bucatarie (gatit,nu curatat) si ca am un beagle. Mai exact o fata pe care o „promovez” pe instagram sub hashtag’ul #domnisoaraMica.
    Oricum, keep up the cookin’ si mai delecteza-ne cu poza cu dl. Thomas

    1. Corina! Ți-am rătăcit comentariul și abia acum l-am regăsit. Să-ți trăiască micuțenia și să vă bucurați de mâncare împreună, ca să zic așa! ^_^

Interacționează cu mine :)

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.