Foi de Jurnal

Am găsit gogoși bune. La Hello Donuts

hello donuts

În urmă cu două luni eram la Timișoara, acasă și mă plângeam, cu burta plină de gogoși, că nu găsesc ceva pe-atât de bun și în București. Am greșit. Nu căutasem suficient, oricum. Detalii și povești, aici.

Cluj, Timișoara, everybody else, păzea. Că avem și noi aici gogoșerii bune. Căci Hello Donuts ne-au salvat o după-amiază de duminică. Am poposit în Afi și-am dat târcoale standului până când gogoșile în cauză au fost așezate la expoziție, în vitrină. Și-apoi dezmăț cu glazură și umpluturi.

colaj hello donuts

Și-am plecat acasă cu o cutie cu șase vinovății: un Cinnamon Charm cu dulceață de caise în interior și glazurată cu nuci și scorțișoară, un White Sin cu ciocolată albă și Oreo, un Coffee Treat pentru că nu-aveam cum să nu, un Vanilla Crunch cu alune caramelizate la exterior și cremă de vanilie la interior, un Caramel Supreme (my fav!) cu cremă de caramel aromatizată cu șampanie și jurrrr că mai era una pe care n-o mai recunosc acum, dar găsiți întreaga gamă pe site.

hello donuts si laura

Ideea e că-n duminica aia urma să cad cu trotineta și urma să fie sângeros, urât și să se lase cu șchiopătat. Dar ajunsă acasă, cu piciorul sub gheață, mi-am reamintit de gogoși și mi-am dat seama că that Sunday it was all worth the whileall worth the pain, all worth the calories. 

♥ ♥ ♥ & show Hello Donuts some donut love,

laura logo

Interacționează cu mine :)

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.