Foi de Jurnal

Business proposition. Gogoșerie high class și high calorie în București

gogosi mega

Cling-cling! în pahar, may I have your attention, please?

Sunt Laura și îmi plac gogoșile. Mi-au plăcut în Cluj, la Donuterie, și mi-au plăcut în Timișoara, la Crazy Donut.

gogosi donuterie

Cluj, even you packaging is adorable.

Dar eu locuiesc în București. Și mă dreg câteodată cu gogoși de la Mega Image ori Gogoașa Înfuriată. Dar nu e suficient, nu e deloc suficient.

gogosi mega

Mega Image is trying but it needs more.

Nu am bani să mă întorc de 3-4 ori pe săptămână după gogoși în Timișoara ori Cluj. Dar am bani să-mi iau gogoși de 3-4 ori pe săptămână în București.

Dar nu am unde. Așa că fac un apel. Către cineva ce iubește gogoșile și nu se teme de kilogramele care vin cu ele. Hai să ne deschidem o gogoșerie babană, să ne jucăm cu frosting-uri colorate natural, să găsim arome tematice și să rule the world with sweeet fluffy donuts. În București.

Am două tăvi de gogoși, primite cadou de ziua mea. Le pun la bătaie. Și câteva pungi de făină. Am și drojdie. Mult zahăr pudră. Multă pasiune. Și mai sunt și matinală. Pot să fiu omul ce se ocupă cu încinsul cuptoarelor. Pot să strâng și fulgii de cocos de pe podea, seara târziu, când închidem. Pot să fac multe în numele gogoșilor.

I have a dream and it looks something like this.

gogosi donuterie

Donuteria și-ale ei gogoși cu ciocolată neagră și fulgi de chilli.

crazy donut

Crazy Donut și its many choices of flavours.

colaj gogosi

gogosi crazy

♥ ♥ ♥ & drop me a call at 0-800-donuttttzzz,

laura logo

3 Comments

  1. Sărut mana. Felicitări pentru ideea de business cu gogoși. Mie îmi plac foarte mult gogoșile făcute la țară, fierbinți și pline de zahar.. ma duc cu gândul la copilărie.

    1. Bună, Sorine! Am și eu niște gogoșele mici făcute la țară – cu mult lapte acru – îmi sunt tare dragi. Dar fie că sunt de-alea, tăvălite-n zahăr, fie că sunt de-astea trendy cu ciocolată sub trei forme – gogoși să fie.

Interacționează cu mine :)

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.