Foi de Jurnal

Lucruri care-mi plac #8

lucruri 8

Februarie a fost nu pe-atât de scurt ca de-obicei, dar mai îndesat decât oricare altul. Am bifat niște chestii profesionale, am călătorit pe-acasă, m-am încărcat cu peace of mind  și iubire de la cei dragi, am zburat cu întreaga echipă Petrolul Ploiești, am făcut noapte albă la Oscaruri, I made life worth living. 

Și mi-a plăcut în special seara noastră de sushi – cu mai multe detalii aici. Cu ore haotice de muncă, cu weekend-uri pline de planuri și treburi deopotrivă, mă bucur c-am ajuns să mâncăm sushi și c-am făcut rost de-o seară liberă pentru noi doi.

sushi

Apoi, prin februarie, cândva, am vizionat episodul de Carpool Karaoke cu Chris Martin. Și m-am distrat alături de el și James. Și am cântat alături de ei. Și-am regretat nițel că nu apuc să văd Coldplay live nici anul ăsta când sunt în turneu. Dar apoi am reluat clipul și totul a fost bine.

Și-apoi ceasul. I-am furat ceasul. L-a abandonat de mult pe mașina de spălat. Stătea și aduna praf, chiar în drumul meu spre getting ready to show my face to the world. Și mi l-am legat la încheietură și mi l-am cam însușit. Cu drag, Laura.

ceasul lui

Și mai am un clip ce mi-a rămas în suflet. Asta e pentru oricare dintre noi. E un itsokai. E pentru cei ce lucrează cu imaginația și creația și nu doar. E un mesaj despre cum e ok să fii beginner, e ok să dai greș. Dar e și un imbold pentru a continua. E un clip ce țin să-l revăd cam o dată pe săptămână. Că atât de des mă iau temerile vizavi de ce fac și de calitatea a ce fac. Dar itsokai, știu asta acum.

Și-apoi mi-au mai plăcut o seară, o noapte și-un mic dejun. Acasă la prietenii noștri. Cei de-acasă de-acasă. Și-a fost ușor magic, presărat cu shaorme livrate încă fierbinți, cu povești și nostalgii, cu reușite ce merită împărtășite doar cu unii, cu simțăminte calde și pufoase.

friends

♥ ♥ ♥ & it really was a better February,

laura logo

Interacționează cu mine :)

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.