Foi de Jurnal

La mine pe noptieră.

Mi-e tare drag să citesc postări personale, chiar dacă nu le scriu cu aceeași deschidere myself. Dar tare mi-au plăcut aceste serii de what is on my nightstand și-am prins drag să tot trag cu ochiul pe noptierele oamenilor. Să mă pierd în lecturi de noapte bună, în creme de mâini și suflete, în ronțăieli de neratat la capul patului.

Și-am decis să v-arăt cum stă treaba la mine. Asta așa, într-un mod excepțional, când praful e șters, când lumănările sunt încă pline-n pahar, când sunt cu lecturile la zi și când n-am lăsat toate lucrurile răspândite prin restul casei. So here it is, Laura în tot confortul ei.

snacks lumanari

Ceva de ronțăit și ceva de mirosit. În prezent, migdale prăjite și sărate și-o lumânare Christmassy cu scorțișoară, luată pe fugă din Bruxelles. Best decision ever. Noptiera mea e construită pe stimuli. Că e miros, văz, gust, orice. E practic locul auxiliar al locului meu de relaxare și clar deține mai mereu câte ceva ce mă face să mă simt bine, să mă simt ca acasă.

de citit pe noptiera

Stimuli intelectuali și liste de panicat about. Cărți fizice și e-books. Ultimul număr din DOR. Cărți primite cadou la Good Foodul de noiembrie. Chestii de genu’.  Și agende multe. Dar nu pe câte obișnuiam să am. Pentru că pe unele mi le-a mâncat Thomas, iar pe unele mi le-a înlocuit colegul de apartament cu aplicații de mobil. Dar n-am să renunț nicicând la agendele mele cuz I am such a list maker.

cada vintage

Nițel mai în spate am cada de alamă luată din piața de vechituri din Bruxelles. A devenit esențială pe noptiera mea. Acolo ajung toate agrafele și elasticele de păr, deseori ochelarii și câteodată masca mea de somn. Asta când masca mea de somn nu ajunge iar între dinții cățelului.

calendar advent H&M

Momentan, căci suntem cu un picior în decembrie, am și-un calendar advent primit cadou. E genul ăla de calendare care numără de la 1 decembrie până în Ajunul Crăciunului. Face luna decembrie demențială, câte un cadou pe zi, w000t??? Da, habar n-aveți cât de mult trebuie să mă abțin să nu dau de pe-acum iama în ele. Și promit că 4-le și 14-le nu le-am deschis încă, așa-ș ele, crăcănate din start.

luminite ikea

Și-n cele din urmă – luminițele de Crăciun. Astea fiind prezente prin dormitor încă din septembrie. Prin noiembrie am ajuns la două ghirlande de luminițe. În decembrie ne facem de cap – consumăm tot curentul de pe lume cu ele. Luminițele astea completează tot scenariul-de-vis-de-film din capul meu. Și-mi plac atât de mult încât și lui Secret Santa i-am cerut același lucru: sparkly Christmas lights.

♥ ♥ ♥ & why won’t you come over for a slumber party?

laura

 

laura logo

2 Comments

Interacționează cu mine :)

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.