Foi de Jurnal

Webstock 2015. Impresii și un soi de liveblogging

Cabral definește game changer orice individ care vrea să facă o schimbare, oricât de mică. Un egoism, dar nu prea egoist.

image

Doamnelor și domnilor, dar în special doamnelor, Cornel Ilie.
image

Michele Grassi de la Enel a insistat pe nevoia unei digitalizări a rețelei și despre instalarea unor smartmetere pentru toți clienții din România. Pam Pam.

Am revenit de după pauză. Unde-am făcut poze cu Simona Halep, am mâncat macarons grație Raiffeisen, le-au ieșit excepționale, și am intrat și într-un selfie cu Chinezu.

image

Erwin Albu, also known as țăranul urban, a adus și la noi conceptul de autoservire pentru gospodari. Te servești cu orice are el bun din grădina lui de 400 mp și nu numai și, dacă dorești, lași ceva în căsuța lui poștală. Un copilaș l-a răsplătit cu 5 lei și un bilet scris din inimă și din ușoară încă-necunoaștere de gramatică.

Urmăriți și live stream-ul pe http://webstock.ro, da?

image

Transhumanța, de Dragoș Lumpan. O poveste ce a debutat acum zece ani. Un proiect despre lumea luată în spate, la drum. Must see.
Dragoș, către cioban: „Mă scuzați, unde e o toaletă?”
Ciobanul: „Peste tot”.

Andrea Rossini de la Vodafone România a prezentat evoluția „Mobile for Good”, tehnologia dând o mână de ajutor medicinei. Plus un clip awesome de susținere al Simonei Halep.

Update. Am început. La mulți ani, China. 8 ani de blogging, hell yeah.
image

Astăzi, vineri, 2 octombrie, probabil a patra mea zi integrală de răceală, plec spre Webstock 2015, a opta ediție a galei care aduce în prim plan cele mai noi și mai interesante teme din zona rețelelor sociale, blogging și comunicare, știți cum stă treaba, v-am mai povestit. Mă duc să mă fac decentă, să prind un Uber și ne auzim direct de la JW Marriott Hotel.

Vă las aici o parte din comunicatul de presă ca să aveți idee cât de entertaining o să fie azi. Și urmăriți #webstockro toată ziua pe rețelele de socializare, ne vom mobiliza în grup în mare hal.

Prima parte a evenimentului este un exercitiu de inspiratie asigurat de o serie de oameni cu recunoastere in media si mediul online, reuniti sub tema comuna “The Game Changers”. Pe marea scena a Webstock vor urca Andrei Rosu (sportiv), Dragos Lumpan (fotograf), Cabral Ibacka (realizator TV), Cornel Ilie (Vunk), Erwin Albu (antreprenor), Florin Georgescu (ciclist), alaturi de doi reprezentati cu greutate din lumea afacerilor, Andrea Rossini (Vodafone Romania) si Michele Grassi (Enel Energie Muntenia).
 
Ei vor vorbi participantilor despre modul in care au obtinut succesul prin alegerea unui drum mai putin conventional, despre cum actiunile lor au dobandit o vizibilitate crescuta cu ajutorul mediului online si despre importanta pasiunii si a ambitiei ca surse pentru a face o schimbare.
 
Partea a doua a zilei va include trei micro-conferinte ce vor aborda subiecte importante despre retelele sociale, blogging si comunicare online. La final de zi, va avea loc Gala Webstock Awards, unde vor fi premiate cele mai bune proiecte din online, realizate in ultimul an, pe una din cele 12 categorii existente: Publishing, Utility, Best Use of Photography, Blogging Campaigns, Special Projects, Facebook Applications, Mobile Applications, Corporate Blogs, Innovation, Best Brand on Instagram, Best Use of Video in Online.

laura logo

Interacționează cu mine :)

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.