Foi de Jurnal

YouTube culinar. Care-s favoriții mei

Când vine vorba de mâncarea mea, mă inspir mult din poftele de momentce-i în sezon și foarte gustos la momentul x și de pe the great wide web. Și-am un cont grăsuț pe feedly cu bloguri culinare și multe canale de YouTube pe care le urmăresc.

Și pentru că mai des mă atrage conținutul video, mă gândeam să vă vorbesc puțin despre youtuberii (căci da, există ca titulatură de job nowadays!) pe care-i urmăresc cu un carnet de notițe-n mână.

laurainthekitchen

Sunt de multă vreme abonată la clipurile Laurei Vitale, mult înainte ca ea să depășească faza în care se machia ca-n anii 90 și mult înainte ca ea să înceapă lucrul la o carte de bucate pe care o lansează în toamna asta. Și da, evident că mi-a furat șansa să îmi lansez și eu ceva sub numele de Laura in the kitchen. M-au atras la ea rețetele abordabile și mai mult decât homemade. Italiancă la origini, dar mutată-n SUA de peste zece ani, Laura se joacă cu tot ce-au mai bun cele două bucătării și e plină de rețete cu povești în spate, inspirate de bunica și mama ei. So, yeah, merge la suflet și pe coapse ce face ea acolo.

SortedFood

Coming up next în micul meu top, băieții de la Sorted Food. Sunt patru indivizi simpatici, diferiți și aduși împreună de găteala lui Ben, hint hint – singurul care și poartă uniformă de bucătar. Cu intro-uri inedite filmate din frigider, băieții ăștia gătesc de la chestii exotice la cele mai în trend mâncăruri și fac niște reportaje culinare bestiale. Preferatele mele sunt cele cu gătitul din cort, dintr-o tabără improvizată sau seria de clipuri în care-au gătit trei chestii diferite având vedetă câte-o legumă sau un anumit aliment. Recomand: 3 things with onions. So, yeah, sunt mereu în așteptarea unui nou video de la ei.

trebuie să fug, to be continued

 

laura logo

Interacționează cu mine :)

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.