Zilele astea am trecut de la cură de perfuzii, la cea de lichide și în final la cea de antibiotice. Totul e bine, mulțumesc de întrebare, dar am ajuns la punctul la care mi-aș fi dat cățelul pentru o felie de pâine cu pateu de porc. Și pentru c-am revenit apoi cu picioarele pe pământ – fiind confruntată cu reluarea curei de la mai sus dacă atac așa repede porcul – m-am gândit să fac ceva bun, dar ușurel. Și clar ceva tomnatic. Căci am un coș plin de prune, pere, mere și struguri acasă.
Și-am comis un mic-dejun simpatic-din-cale-afară, super ușor de realizat și plin de gusturi bune. Am făcut toasturi de secară cu ricotta, miere și pere. Practic, am prăjit pâinea de secară, am uns-o cu un amestec de ricotta, două linguri de miere, un praf mic de sare și coajă rasă de portocală, am trântit și felii subțiri de pară, am mai picurat nițică miere pentru completare și felii de migdale coapte.
Ceea ce vă doresc și vouă.
♥ ♥ ♥ & step-away-from-the-pork,