Foi de Jurnal

Laura merge la Webstock – ăl mai mare eveniment de social media din România

Se-ntâmplă din nou. Webstock. Pe 2 octombrie. La hotelul J.W. Mariott. E cea mai tare adunare de oameni cu cele mai mișto premii pentru proiecte ingenioase și o ocazie cu care social media și socializarea propriu-zisă fac cea mai faină echipă.

Pentru c-am fost și-anul trecut și-am fost cu multe emoții după mine, am decis să particip și-anul ăsta și-am fost unsă drept blogger acreditat al evenimentului. Și cu mare drag mă laud că merg să văd ce-apare nou, să mă salut cu oamenii și s-aplaud proiecte din 2015 care și-au meritat vizibilitatea și succesul.

Și pentru că am decis să mă bucur mai îndelungat de lucrurile bune care mă lovesc în frunte, am de gând să mă laud mult că merg la Webstock și-am de gând să vă invit să join in the fun. Evenimentul e deschis tuturor socialilor și îi adună pe cei mai inspirați și băgați-în-proiecte-mișto oameni din online. Și well, exclusiv, informație-pe-surse-dar-deja-confirmată, în ediția de anul acesta se va desemna și personalitatea online a anului. 

Și dacă nu o să aveți timp să urmăriți evenimentul live pe site-ul Webstock, eu și mulți alții ne vom ocupa de un larg și amuzant livetext de prin sală. Și ne veți găsi pe tot socialul, cu mic, cu mare, clickăind intensiv pe #webstockro.

PS. Nominalizări pentru proiecte se mai fac până pe 28 august, so jump on it. Personal, abia aștept să văd cine ia premiul de cel mai bun brand pe Instagram și la inovație. Oh boy, oh boy. 

♥ ♥ ♥ & ne vedem la Webstock,

laura

 

 

laura logo

Interacționează cu mine :)

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.