
Am descoperit un nou snack de făcut în casă și nu mai am răbdare să vă povestesc despre el. Este una dintre cele mai rapide și mai versatile chestii de făcut când ai chef de ceva bun și nu implică decât niște banane și niște mărunțișuri din care avem cu toții prin cămară.
Eu le-am dat numele de banana sushi, căci tare îmi seamănă a rulouri sushi, însă sub formă de desert.
Am să vă spun cu ce le-am potrivit eu, însă ele se pot face cu orice ai prin casă, fie că e dulceață sau miere, Nutella sau nu-Nutella, alune, fistic, cocos sau alte pungi deschise cu ingrediente de soiul ăsta. Să nu vă sperie combinațiile mele, căci eu sunt regina mărunțișurilor și de-aia s-au adunat atâtea.
Eu mi-am decojit două banane și am uns-o pe una cu Nutella și pe cealaltă cu unt de arahide, cât să am o bază de care să mi se lipească topping-urile. Apoi, peste prima din ele am presarat cocos, iar peste cealaltă – migdale pisate. Și-n cele din urmă le-am decorat și cu susan negru, respectiv fistic.
Au ieșit niște îmbucături grozave și îmi imaginez că-s bune de servit și când ești singur și pofticios, dar și când ai prieteni în vizită, cât să-i păcălești acolo cu ceva ce n-arată chiar rău.
Și-au fost și-atât de fun de fotografiat. Dar după ce-am lăsat aparatul jos, m-am retras singură la televizor și le-am terminat în câteva minute.
♥ ♥ ♥ & watch out – addictive snack ahead,