retete

Avocado învelit în bacon

avocado bacon

Bunăăăăăă. Am revenit. Am avut concediu, am dormit din plin, am petrecut ore cu cățelul afară și-am mâncat. Și-am revenit și pe blog tocmai pentru c-am mâncat. Mesele prin străini, pizza delivery după ora 23 și mulți burgeri de la Burger Van nu se pun, așa că vreau să vă vorbesc despre ceva rapid ce-am dres la micul dejun.

Aici nu e vorba de rețetă, e vorba doar de amplasat niște bacon și niște avocado și dat lumea peste cap, nimic mai mult. Pentru c-am făcut niște bruschete la micul dejun și mai aveam și mult bacon, dar și două fructe de avocado. Da, fructe, că avocado e fruct, trebuie să ne împăcăm cu gândul ăsta.

Și-am tăiat avocado-ul, l-am feliat pe lung, am tăiat fiecare semilună-n jumătăți și pe-astea le-am împachetat apoi în bacon.

avocado bacon

Cam așa.

Și-am încins cuptorul la 220 de grade și am abandonat acolo bucățile de avocado pentru circa 10 minute, cât s-ajungă baconul la nivelul ăla masterchef de crocant și auriu. Dar nici mai mult de alea 10 minute căci avocado tinde să se amărască după prea mult timp la cuptor.

Restul e povestea unui mic-dejun bine degustat, mult apreciat și replanificat deja și pentru alte dăți.

♥ ♥ ♥

laura logo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.