Foi de Jurnal

Două zile la Burger Van București

burgervan

Azi vă vorbesc despre street food, tipul ăsta de mâncare de îngurgitat pe stradă și repejor, cât între două stații de tramvai. Și-am să vorbesc mai exact despre o nouă pasiune: Burger Van.

De băieții, am să generalizez? or fi și fete? tre să fie și fete, de la Burger Van am auzit de anul trecut de la toată lumea care aprecia un burger bun sau de la cei care-aveau nevoie de o masă post-mahmureală. Dar întâmplarea a făcut să n-ajungem la ei decât joi seară și-apoi și vineri la prânz. E pe principiul once-you-ate-burger-van-trebuie-să-revii.

Ne-am rătăcit nițel pe strada Radu Vodă, dar am găsit în cele din urmă Pe Baricade, în curtea căruia era parcat Burger Van-ul în sine. Și-am comandat exact așa cum alegem cam de obicei – el un royal with cheese burger, iar eu un frenchie – cu muștar dijon, ceapă roșie, salată iceberg, gruyere și dulceață de ceapă murată, need I say more? Au fost absolut delicioși, cu carnea făcută medium, cu chestiile delicioase picând din burger, ca la carte. Singurul regret a fost c-au fost chiflele în sine prea mici, parcă am rămas cu poftă. Poate de-aia s-a petrecut și ziua de vineri.

tips

borcanu de doamne-ajută de la Burger Van, fun addition.

Dar n-am rezistat și-am luat și o porție de cartofi prăjiți cu brânză cheddar topită și jalapenos murați. Și deși am simțit nițel gustul de cartofi de-ăia congelați, brânza și ardeii au salvat ziua.

Și dacă a doua zi am revenit la ei pentru prânz, eu mi-am schimbat alegerea și-am mers pe burgerul Tree Hugger cu haloumi, vânătă, pesto, roșii și salată. Încă nu regret nimic. Și încă am rămas cu pofta-n sân până când nu o să le gust pe toate, pe modelul sloganului Pokemon – gotta catch them all.

thomas burger

Fața lui Thomas spune multe. Acel Tree Hugger i-a înnebunit simțurile de vânător, muahaha. 

Pe băieții?? de la Burger Van îi găsiți pe diferite coclauri, căci se bucură de avantajul unui dinner pe roți. Puteți lua legătura cu ei pe Facebook, vă puneți la curent cu ce burgeri mai dibuiesc ei, aflați și locația din ziua ce vă interesează și îi atacați cu o comandă și multă iubire. Căci mai avem nevoie de astfel de proiecte ingenioase și bune foc. La propriu. Acei jalapenos murați, dumniezo.

♥ ♥ ♥ (toate inimioarele de azi merg spre Burger Van)

laura logo

Interacționează cu mine :)

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.