Foi de Jurnal

Idei (de ultimul minut) de cadouri pentru entuziaștii din bucătărie: Foodie sees, foodie gets?

Am să fac o listă pentru Crăciun, căci tare-mi mai place să fac liste și să le duc apoi la bun sfârșit. Sunt câteva sugestii pentru cadourile entuziaștilor în bucătărie din viața noastră. Pe scurt, e o listă cu chestii pe care eu le-aș primi cu lacrimi în ochi și apetitul deschis.

E, de asemenea, o listă de ultim minut pentru cei care, la fel ca mine, în acest ultim minut (luni, 22 decembrie 2014), încă nu știu ce să împacheteze și să strecoare sub brad.

  • Înainte să scoți cardul și să achiți ceva overpriced, ia în calcul un cadou hand & homemade. Bucătăria este cea mai permisivă cu astfel de cadouri, așa că poți face borcănașe cu sare aromată (sare cu citrice pentru carnea de pui, sare cu piper roz – perfectă pentru carnea de rață sau păstârnac copt sau sare cu hribi uscați, toate ușor de tras la robot), borcănașe cu ingredientele gata pregătite pentru fursecuri sau iar borcănașe cu zahăr vanilat, zahăr cu lavandă, zahăr cu scorțișoară și multe altele. Sau dacă n-ai borcănașe prin casă și n-ai chef să fugi la Ikea, pune la copt o tură în plus de fursecuri cu ghimbir, împachetează-le în celofan colorat, adaugă o fundă și ești gata.
  • Sau poți lua o funie de usuturoi din piață pe care s-o intercalezi cu clopoței, fundă alb-roșie sau o instalație de brad.
  • Dacă ești totuși gata să scoți cardul, am câteva recomandări care nu pot să fie exhaustive sau care pot coincide oricum cu ceea ce destinatarul cadoului tău deja deține. Dar sunt nonetheless inspirație pură.

 

un poster drăguț de agățat deasupra mesei din bucătărie. precum ăsta.

un șorț făcut la comandă cu vreun funny motto precum WTF ( where’s the food )

un borcan de Nutella la 1 kilogram.

un aparat de făcut cake pops căci e all the new rage.

un coș cu semințe și grâne de-astea bune și nutritive precum chia și quinoa. yum!

un voucher prin care-i promiți o ieșire la cină la anu’ și la mulți ani.

o comandă de la CookuBau, pentru când Geami și Chichi revin din vacanță.

adoptă-i un măslin în Italia.

Alte idei? Zi-mi și mie căci îmi scot mâinile din friptura de porc și fug la magazine de-mi place ceva.

♥ ♥ ♥ Crăciun fericit!

laura logo

Interacționează cu mine :)

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.