Foi de Jurnal

Food bloggers sau food fans, asta-i pentru noi: Food Bloggers Conference

Lucrurile mișto se întâmplă când nici nu te-aștepți. Și zău dacă mă așteptam la vreun Food Bloggers Conference pe sfârșitul anului ăstuia sau chiar vreodată. Și zău dacă eram pregătită. Și zău că am probleme în a mă considera un food blogger, căci sunt mai mult un ce-se-întâmplă-în-bucătăria-și-burțile-noastre-blogger. Dar zău că am solicitat o invitație, c-am și primit-o și acum voi muta munții din loc s-ajung să mă plimb printre cei mai fain și pe sprânceană aleși oameni din industrie. 

Pentru că Evensys strikes again și organizează Food Bloggers Conference, pe 26 noiembrie, la Crowne Plaza, oferindu-mi efectiv un loc și-o oră la care pot să ajung să mă învârt printre oamenii pe care-i citesc de dimineți bune, pe care-i stalkuiesc pe Facebook sau pe care ale căror bloguri aș vrea să mă loghez cândva. Gata, am spus deja mai mult decât e cazul, nu e momentul să îmi fac un jurnal în care să mă destăinui ori îi voi pune la dispoziție poliției motive să mă salte orișicând.

Ideea e, pe scurt, că nu-mi mai încap în piele de fericire, dar că nu știu cum s-o arăt altfel decât dând mult-mult din picioare și exersându-mi fețele-n oglindă. Căci la Food Bloggers Conference o să dau nas cu Adrian Hadean (Blogger & Realizator TV), Florin Ițu (Blogger, Crazy Mother Cooker) , Radu Dumitrescu (Fotograf culinar, Grey Wolf Studios), Larisa Petrini (Managing Partner, Saatchi & Saatchi), Cristina Mazilu (Publisher, BBC Good Food Romania & Blogger, mazilique.ro), Ana Șipciu (Industry Manager, Google), Ana Naie (Blogger, EasyPeasy.ro), Monica Roșu (Blogger, Foodiefamily.ro), Alexandru Negrea (Head of Facebook Department, Spada), Codruța Popa (Blogger, Codruldepaine.ro), Marius Tudosiei (Owner, Bacania Veche), Mădălin Simion (Blogger, Wine and Knives), Andreea Craciun (Blogger, Andie.ro) și, evident, Cristian Manafu (Managing Partner, Evensys).

Și da, am să am ocazia să-i transmit în direct un la mulți ani Cristinei Mazilu, evident că m-am gândit deja la asta, have no worries.

Treaba este că dacă eu merg, hai și tu. Pentru că este un eveniment gratuit la care poți solicita invitație și-o poți și primi în limita locurilor disponibile. Aici. Și pentru că n-ai scuze suficiente pe lumea asta cât să nu o faci.

Blogging about food este cel mai exciting lucru pe care îl fac cu regularitate during my weeks și-acu devine și mai interesant. Thanks for joining the ride. My ride. Ta-ta. 🙂

 

laura logo

Interacționează cu mine :)

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.