retete

Divinități culinare la minut sau cum să consumi Nutella altfel decât pe pâine sau direct din borcan

nutella

am câteva chestii pe lista mea de bunătăți care mă scot din orice încurcătură, fie că a fost o zi grea la muncă, fie o ceartă pe-acasă sau, să zicem, că mi-am pierdut portmoneul cu toate actele în el. ok, da, nu e chiar o zi din acelea, portmoneul e întreg, în geantă, dar am avut o zi de cacao și cu ce altceva s-o repar decât cu și mai multă cacao și a hint of hazelnut?

deși crema nutella, fără a accepta înlocuitori ieftini precum finetti, face minuni de sine stătătoare, eu am o mică rețetă la care apelez ca să-mi dreg supărările și oboselile.

rețetă e mult spus, dar e cam așa: câteva linguri de nutella trântite într-o cană de ceramică și băgat recipientul la microunde. ei bine, eu nu-l las mai mult de 30-40 de secunde și-apoi scap câteva linguri de lapte rece peste. rezultatul? un soi de chestie ce resembles glazura, cu mici bucățele arse, care devin mai crocante, totul învelit în chocolate goodness și cea mai bună aromă din lume: alune de pădure.

ok, las oboseala să mă cuprindă și fug la microunde, căci merit după ce zi am avut! ta-taaaa!

laura logo

Interacționează cu mine :)

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.