Foi de Jurnal

Ombre nail art sau prima mea încercare la manichiură care aduce ”ombre” (a nu se citi în spaniolă!)

de pe picior de plecare, ar trebui să definesc acest ”ombre” care sună a macho de telenovele, dar nu prea are de-a face nimic cu mustăcioșii în cauză.

în modă, termenul de ombre se referă la o gradație a unei culori pe o piesă de vestimentație și e văzut drept un material monocromatic dar care variază în intensitatea culorii, de la probabil cea mai intensă nuanță la cea mai palidă, doar și doar a aceleiași culori.

par example: o rochie verde ombre poate să fie la tiv un verde închis-închis care trece prin toate nuanțele până ajunge materialul la bust, unde să presupunem că se termină, și aici nuanța s-a decolorat încât abia mai aduce aminte a verdele inițial.

acest stil ombre și-a făcut intrarea în viața mea, uite-așa, pe văzute dar nesimțite. și se pare că-mi place, îmi place și ce e mainstream, na, asta e 🙂

așa că zilele trecute am avut prima mea tentativă de a-mi face ceva asemănător ombre-ului, dacă mi se permite să folosesc forma asta, și asta mi-a ieșit:

DSCF8640
Pasul meu #1: am aplicat o culoare de bază, căci culoarea unghiei mele nu prea mă ajuta. am folosit aici un alb mat de la Golden Rose.
Pasul meu #2: am decupat o bucățică din buretele de la duș pe care nici nu-l folosim.
Pasul meu #3: cu pensula de la oja albastru pastel de la Miss Sporty am îmbibat ușor colțul buretelui.
Pasul meu #4: am închis ochii (??) și am presat burețelul de unghie de câteva ori, apăsând tot mai ușor spre centrul unghiei, sperând că-mi iese ceva acceptabil din prima încercare și că nu va trebui să șterg tot și să o iau de la marele și golul zero.
Pasul meu #5: am aplicat un lac transparent, un top coat, al meu e marca Kallos. ca să nu rămână modelul urâțel și să se uniformizeze petele dinspre centrul unghiei, top coat-ul se aplică la câteva secunde după ce am aplicat culoarea gradient.
Pasul meu #6: m-am lăudat la mister boyfriend și am trecut la făcut fotografii, certându-mi Fujifimul că nu e cooperant.
Asta e ce-am folosit eu.
DSCF8622
alb (Golden Rose), albastru pastel (Miss Sporty), top coat (Kallos Cosmetics)
mi-am adus aminte de alte câteva încercări, unele ceva mai reușite decât asta și am să postez cândva fotografii cu unghiile mele cupcake, unghiile mele cu mustață și unghiile mele de 4th of July!
până la următoarea nailpolish experience, ta-taaaa!

laura logo

Interacționează cu mine :)

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.