Foi de Jurnal

Haul TheHome.ro: Farfurii, cești și-alte piese gri

haul the home

Mi s-a umplut bucătăria de farfurii gri și nu regret nimic. Nici cana gri. Nici platourile din piatră, evident că tot gri. Ideea e că am un soi de haul de la TheHome.ro de povestit și sunt cumva în lipsă de complimente care să le facă dreptate – înafară de faptul că-s toate accesoriile mele noi și divine din bucătărie, că-s de inspirație scandinavă, clean and crisp, cu forme neregulate și culori bizare, dar absolut superbe.

Sunt câteva farfurii rustice din porțelan cu cele mai drăguțe pete răsfirate prin ele, farfuriuțe mici, șifonate, platouri minimaliste din piatră și-o cană care-mi poate ține o cafea lungă cât o zi plictisitoare de marți.

Ideea e că n-am eu suficiente metafore pentru frumusețile astea și-așa că vă las cu fotografiile făcute zilele trecute.

Poate se aștepta cineva ca eu s-ajung să colecționez pantofi până la vârsta asta. Genți. Poate chiar căței, e de înțeles. Dar nu. Sunt a simple gal care adună farfurii și-a cărei cale spre inimă e clar treaba ce se servește în aceste farfurii.

PS. Aruncă un ochi și pe micuțul meu SHOP căci poate-ți plac ceșcuțele și farfurioarele ce le am la vânzare acolo. Sunt piese unicat, găsite în piețe de vechituri și antichități, recondiționate, iubite și intenționat de dat mai departe. Ca să bucure și-alte bucătării.

♥ ♥ ♥ for all that Scandinavian shizz,

laura logo

Interacționează cu mine :)

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.