Foi de Jurnal

Lucruri care-mi plac #20

lucruri (20)

țipăt teatral Doamne, cât praf pe blogul ăsta. Virtual și de-ăla adevărat, intrat între tastele care nu le-ating decât atunci când scriu un nou material pentru blog. Atât de mult praf încât luna mai bate la ușă și-eu am uitat să vă povestesc despre few of my favorite things și-n februarie și-n martie.

Nu vreau să le omit de tot-de tot, așa că am să le comprim într-o singură postare: plină de cursuri, mâncare bună, oameni dragi, cărți și seriale, n-am să mă plâng, de lucruri de care are nevoie spiritul meu ca să se ridice din pat în fiecare dimineață.

Să vorbim cursuri. Pentru că tocilara de mine a încheiat în februarie cursul de caligrafie. Cu diplomă, cu felicitări și bruschete incluse. Cu o poezie de Iv cel Naiv scrisă-n gotice. Cu mult foc în mână și chef de a-mi folosi acel Cola Pen primit la ultimul curs.

caligrafie

Și tot în februarie m-am mai făcut cu-o diplomă. După 3 zile de social media la Social Smarts, m-am trezit mai deșteaptă, mai inspirată și mai curioasă de noul meu domeniu de activitate decât am fost vreodată. Alex, așteptăm și-un level de Intermediate, sunt pregătită.

social essentials

Prin februarie am tras și-o fugă acasă, la Timișoara. O fugă ce includea multă treabă de rezolvat, dar ne-am permis și răsfățuri: o cină la noul Fabrika, mulți ghiocei furați din grădini, curse cu Uberul abia lansat în oraș și o vizită la magazinul nostru preferat de trinkets și antichități Ozz Vintage House. Cred că nu trece excursie acasă fără o tură de-acolo de unde plec cu farfurii șucare, lingurițe sau cărți poștale.

fabrika

Iar la întoarcerea acasă ne-am bucurat de-o rezervare la Caju unde-am mâncat pâine marocană, buratta proaspătă, rață, risotto cu calamar și două nebunii de deserturi: creme brulee cu portocale și-un tiramisu neconvențional, light și fluffy – also prima mea farfurie cu flori comestibile prin ea – cheers to premieres like that. Și să nu uităm de soft opening de la ZaGerman cu toți oamenii dragi, cu primul meu rendez-vous cu Cătălina și mulți long dogs făcuți așa cum Germania-i face la ea acasă.

caju

Și-a început martie cumva val-vârtej. A dat leurda și-am luat-o razna. Au început să apară căpșunile. Și ne-au țintuit în casă – nu că mă plâng – ploile. Am găsit și returnat un câine. Am primit cadou un waffle maker și nu m-am oprit din făcut waffles 3 weekenduri la rând. Am transpirat la ore de dans. Am dăruit mărțișoare handmade și self baked de Bakings. Am scos trotineta la soare. Am mâncat mici în Obor. Am băut Timișoara Nepa.

Am petrecut zile îngrijorați de starea de bine, de sănătate, de orice stare a lui Thomas.

Am bifat primul meu garage sale. La Veg Studio. Și-am devenit big fan. Am aflat pe propria piele cum someone’s junk poate deveni bijuteria absolută a altuia.

garage veg studio

Exemplu: acest bol de ceramică finlandeză. My one true bowl. Bowl love.

bol ceramica

Și-aș vrea să continui să-mi tot count my blessings, dar memoria e iarăși de partea uitării, a făcut cu ea front comun împotriva Laurei. Dar mai am un lucru de menționat: timp de petrecut cu cele dragi.

cele dragi

♥ ♥ ♥ & ce-altceva ar mai conta,

laura logo

Interacționează cu mine :)

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.