Foi de Jurnal

Seară decorată de Design & After și hrănită de Nicholas Vahé

colaj-dulceturi-nicholas-vahe

Zilele astea sunt prinsă într-o mie și una de povești. Unele creative, unele pur lucrative, dar chiar sunt multe, n-am de ce să exagerez. Sunt ocupată, dorm puțin, mănânc alandala, dar nu suficient de mult haos încât să mă țină deoparte de invitația ce-am primit-o.

Mi-a scris Dona, a very pretty and graceful little beingși mi-a spus așa: hai la Simbio că avem mâncare bună și lucrușoare frumoase. Ea îmi spunea de brand-ul de delicatese Nicholas Vahé și shop-ul Design&After, dar aveam să mă lămuresc mai bine miercuri seară, la Simbio.

Am ajuns în stilul meu propriu și personal înainte ca organizatorii să termine de organizat organizarea. Adică înainte ca limonada să fie mai mult decât apă cu lămâi sau chiar înainte ca toate platourile cu mâncare să părăsească bucătăria. Atât de devreme încât am avut exclusivitate la fotografiat una-alta cât încă erau neatinse, proof mai jos.

laura-simbio

S-a încins petrecerea în jumătate de oră și s-au adunat multe chipuri zâmbărețe și înfometate în jurul luminatorului de la Simbio. Bucată de timp în care am început să ronțăi ici și colo dulcețuri de cireșe și ghimbirde smochine cu nuci sau mere cu rozmarin. Și nu m-am oprit acolo. Am stat o vreme și pe lângă cutiile cu choko peanuts, unele cu ciocolată cu lapte și ghimbir, altele cu ciocolată albă și lemon grass sau ciocolată neagră cu chili. Am miros chutney-uri ca un profesionist, am citit ingrediente la muștaruri și am investigat îndeaproape seturi de fondue de ciocolată. Nu am dus-o deloc rău, să spun așa.

colaj-delicatese-nicholas-vahe

Și în cele din urmă am trecut la masa plină de aperitive și gustări preparate cu treburi alese din colecția Nicholas Vahé. Și s-au adunat oamenii dragi și uite așa a început o seară perfectă de miercuri, cum lu’ miercuri nu îi iese de obicei. Știți că mereu laud întrunirile ad-hoc de oameni care iubesc mâncarea pe motiv că sunt cele mai frumoase? Păi nu pot fi depășite decât de cele cu oameni care iubesc mâncarea și trăiesc pentru momentele și lucrușoarele frumoase. Și cam asta a fost de-acolo înainte, miercuri seară, la Simbio.

colaj-degustare-simbio

Bottom line: Treburile astea nu se petrec doar la Simbio ori doar prin Danemarca, de unde originează brandul acesta de delicatese șmechere. Ci de-acum înainte le puteți găsi în magazinul online și în showroom-ul Design&After. Practic, sunt accesibile pe-aici și sunt demne de adus la orice adunare de oameni dragi.

Eu deja îmi imaginez un wishlist pentru masa de Crăciun cu o salată cu ulei de măsline cu fenicul, aperitive cu acel muștar cu trufe (căci încă sunt foarte ușor de impresionat când cineva-mi menționează cuvântul trufe), un mix&match din turtele cu cartofi și hreanmierea cu levănțică și acel set de fondue cu ciocolată și nucă de cocos sub brad. Intenționat las și link la asta din urmă. 

♥ ♥ ♥ & all things pretty,

laura logo

Interacționează cu mine :)

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.