Foi de Jurnal

Conturi (to drool over) de urmărit pe Instagram în 2016

instagram

Anul trecut, pe la finele lui, făceam o listă cu oameni musai de stalkuit pe Instagram în 2015 (check it out over here). Pentru că Instagram a fost și încă este the sweetheart of all my social media, m-am gândit să repet figura și anul ăsta.

E o listă scurtă cu oameni care iubesc egal fotografia și mâncarea. Dar recunosc, anul ăsta m-au agățat rău de tot și niște useri care combină magic două categorii: food  și lifestyle. Pentru că merg mână în mână.

Să-i vedem deci pe cei care fac cinste fotografiei și care preschimbă expresia ca-n basme în ca pe Instagram.

New Fork City e un cont ținut pe picioare de trei studenți din New York, oameni care iubesc viața, frumosul și mâncarea. Iar fotografiile lor sunt curate și pline de bucurii simple. Și practic trebuie să-i urmărești înainte de a lua New Yorku la pas în căutare de street food.

Diana Arizpe, home cook devenită sous chef și food instructor, e de găsit pe Once Upon a Bite. Luând în calcul ce mănâncă și ce vizitează, I want her to be my bff, Sorry, real life bff.

Mister Krisp, contul unei missus și nu al unui mister, este dedicat artei cu food, mai exact artei cu orez expandat. Americanii, mari fani de rice krispies, au ajuns să-i dedice acestor snacks-uri o întreagă felie culinară și, mai nou, un cont de Instagram plin de creații din orez expandat. So yeah, ea o gură de orez proaspăt??!!

Infatuation. Fugi, dă-i follow, gătește ici și colo ce vezi în fotografii, încercând să le ghicești toate ingredientele, be amazed și mulțumește-mi în secțiunea de comentarii.

Știți de Food52, nu? Sunt grozavi. Vreau să mă adopte, atât de grozavi. Și da, ce mai e de zis, contul lor de instagram e grozav to the max. Lumini pline de poezie, veselă sublimă și multă creativitate și pasiune for food.

Unii dintre preferații mei de anul ăsta sunt the guys from Hungry Hipsters. Au atât de mult game la foto, la food styling și lifestyle încât sunt out of metafore.

Pentru Brittany de la Wright Kitchen mâncarea este culoare, este formă și este sursă over and over again de fericire. Și-are și-un labrador adorabil, that is a very big plus.

Și-ar mai fi și Adam Goldberg, redactor șef la două reviste de lifestyle. Lucru care se reflectă în tot ce face și-n toate fotografiile lui pwetty pwetty.

Ah, da, și eu. Mă găsiți la LauraTeodora, desigur. Join me. We have cookies, dogs și soluții pentru all sorts of lazy days.

♥ ♥ ♥ & to a fabulous 2016, în și înafara fotografiilor,

laura logo

Interacționează cu mine :)

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.