Foi de Jurnal

Social Media Summit București 2015 se întâmplă. Join the party

Iată că mă trezesc vorbind pe blog și despre primul eveniment de anul ăsta la care am să iau parte – Social Media Summit 2015, organizat de Revista Biz. Și mi-am dorit să particip de când am văzut anunțul pe blogul lui Cristi și mi-am readus aminte cât de mișto a fost la Zilele Biz acum patru ani. Era și prima dată când participam la ceva de level-ul ăsta, dar promit că n-am fost doar eu aia ușor de impresionat, ci organizarea a fost babană.

Revenind la Social Media Summit – apropos, o să iau parte la un summit, cum vine asta??!! – e locul unde rețelele sociale vor fi despicate-n 14șpe și de unde ai să afli cum le poți folosi în folosul propriei tale promovări. Tendințe pentru anul ce-a început, campanii, succesul lui Iohannis pe Facebook – totul va fi luat la bani mărunți.

O să fie și niște exclusivități, spun cei de la Biz, cu secțiuni de Top bloggeri cu care lucrează companiile, Top agenții care au lucrat cu bloggerii în 2014, Cele mai populare mesaje pe Facebook în 2014, Blogosfera din Romania în 2014.

Ideea e că nu e un eveniment pe care-ai vrea să-l ratezi și apoi doar să prinzi câteva informații de pe Facebook ori Twitter, căci știi că noi de-acolo o să fim trending. 

Găsești mai multe informații despre participanți și participare aici. Ne vedem pe 18 februarie, da?

♥ ♥ ♥laura

laura logo

Interacționează cu mine :)

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.