Foi de Jurnal

Mă numesc Laura și voi fi blogger acreditat la #WebstockRo 2014

Oameni, ies în lume. Părăsesc zona http pentru o zi și mă duc la Webstock. Mi-a scris Cristian Manafu și mi-a spus că sunt blogger acreditat la cel mai mare eveniment de social media din țară, măi băiete!

Vinerea viitoare, pe 26 septembrie, mă prezint la ei și cred c-am să sar direct în conferința cu New Trends, căci știm cu toții că am nevoie să mă pun la curent cu una alta. Dar până ajung și eu fac propriul meu live text/live blogging, încercând să fiu pe toate rețețele posibile – Twitter, Facebook și Instagram, nu uitați să urmăriți Webstock-ul online, pe Facebook, Twitter și Instagram și să păstrați un ochi atent și pe hashtagul #webstockro.

(Măcar pentru o zi vă recomand alt hashtag decât al nostru, al blogului, personal, right?)

Mai multe informații despre Webstock găsești AICI, programul este și el AICI, iar nominalizările la premiile Webstock sunt AICI.

Ne vedem acolo, la #webstockro, eu voi fi cea cu care va strânge puternic pixul în mână și va lua notițe mai asiduu ca-n școală. Încercând să jongleze, în premieră, cu multe aplicații de social media, cu mare skill. Pe vineri!

laura logo

1 Comment

Interacționează cu mine :)

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.