Foi de Jurnal

Săptămâna Restaurantelor: Cina la Bon, în imagini

Luna trecută, în mai, a avut loc prima ediție a Săptămânii Restaurantelor. Eveniment ”culinar”, dacă mi se permite, prin care restaurante diferite au oferit reduceri la meniuri sau, din start, un meniu anume redus. O chestie menită să familiarizeze oamenii și cu mâncărurile la care visează, dar din diferite considerente nu au ajuns să le deguste.

Așa am ajuns și eu, noi de fapt, la Bon, un loc unde am ajuns să-mi satisfac pofta de mâncare franțuzească, dat fiind că abia terminasem de citit cartea Juliei Child, My Life in France.

Evident c-am rămas paf când am văzut the cute decor, întruchipând pretty much cam ce mi-aș dori eu de la my own installment, dacă va fi vreodată să am unul. Dar asta e altă poveste. Dar cum nu-s expertă nici în decor și nici în bucătăria franțuzească, să lăsăm pozele să vorbească.

bon1

Eu am început cu supa de ceapă, fără discuție cea mai bună treabă cu ceapă pe care am mâncat-o în viața mea. Boyfriend și-a ales midiile verzi, iar prietenii noștri au avut escargot și tartar de somon, ton și lup de mare.

bon2

Partea a doua: Fetele au optat amândouă pentru bisque. Am primit și câte-un pahar de vin alb lângă. Am înțeles ulterior că-ți trebuie stomac adevărat ca să termini un bisque de homar on your own. Băieții și-au luat gazpacho și piept de pui cu ulei de trufe și cartofi infuzați cu șofran.

Mai trebuie să zic c-am încercat toți din toate și că am fost dați gata? 🙂

Am decis să sărim peste desert căci nu mai era loc, însă afară ne-am convins totuși că mai putem băga și câte un frozen yogurt.

bon3

Gata scurta incursiune în episodul ”săptămâna restaurantelor”, adusă vouă de minunatul meu Samsung SI, scuzele de rigoare. Nu m-am prea pregătit din punct de vedere fotografic.

Bună ideea, abia aștept să vină din nou. Dar n-o să mai aștept pân la anul pentru o nouă supă de ceapă, să fim serioși.

laura logo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.