retete

Stir fry de vită cu-de-toate

stir fry vita

am făcut stir fry din foarte multă lene și foarte multă nevoie de-a băga legume în noi, într-o formă sau alta. și pentru că stir fry nu mai are nevoie de alte introduceri, here it goes.
stir fry se face, în genere, doar pentru mâncat pe loc, așadar n-am făcut decât două porții care-au devenit chiar foarte mici, până la urmă. am folosit 500 grame de pulpă de vită – cărnos vorbind – și legumele ce le-am avut la îndemână: ardei roșu și galben, morcovi, ceapă, usturoi. n-am uitat susanul, pentru extra-puncte la crunchyness, sare & piper și sosul de soia.
am pregătit toate ingredientele mise en place aka tăiate și la îndemână, pe cât posibil aceeași dimensiune ca să se gătească uniform și deodată. cam așa ->

getting ready

și le-am adăugat în wokul încins, uleios bine, în ordinea numerelor de pe tricou: ceapa, vita, morcovul, ardeii, usturoiul și chestiile condimentate, crocante și aromate. toate la interval de 10-20 secunde depărtare, după clasicul ochiometru, nimic lăsat încât să se înnegrească fără scop, crispy fans știu despre ce vorbesc.
treaba mi-a ieșit bună și puțină, așa că mai facem. și om mai învârti și lista de bucate, așa, de dragul experimentului 🙂 ta-taaa!

laura logo

Interacționează cu mine :)

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.