Foi de Jurnal

Lucruri care-mi plac #10

Lucruri care-mi plac #10, habar n-aveam că-o să mă țină până la zece. Dar se pare că n-am dezamăgit-o pe Laura de-acum zece luni și m-am ținut strong de jurnalul ăsta consumerist al meu.  A fugit luna aprilie, am cam lăsat-o să fugă, am și împins-o de la spate. Mi-a adus unele vești care-au făcut-o să nu fie printre favoritele mele, dar asta nu înseamnă că lucrurile fun au lipsit cu desăvârșire.

Ca să-ncep cu ceva evident, dacă aprilie a fost luna pre-Paște atunci Laura clar a consumat multă ciocolată din regimul acesta alimentar. Dar ca să nu par o mediocră iubitoare a ciocolatei care brusc nu s-a mai oprit din consumat iepurași Kinder luna asta, secret: în aprilie m-am bucurat și de multe căpșuni.

capsuni aprilie

Tot din zona de-ale gurii e și ovăzul care și-a refăcut apariția în meniul meu de mic dejun. Mi-am refăcut stock-ul de fulgi de ovăz și fulgi de grâu și-am tot fiert la ele. Și mi-am făcut tot soiul de mixuri cu nuci sau fulgi de migdale, banane, căpșuni sau merișoare uscate și ocazional scorțișoară și caramel făcut în casă. Am boierit-o, ce mai?!

ovaz aprilie

În aprilie am boierit și la nivel de vestimentație. M-am bucurat mult de fiecare zi în care mă trezeam și care-mi permitea lejer să încă scot din garderobă pulovere. Sau căciuli. Sunt un copil al toamnei și niciun soare prea puternic n-o să-mi strice mie ploile.

Tot în aprilie m-am făcut cu o pereche de ripped jeans după ce-am căzut destul de nasol de pe trotinetă, dar la începutul zilei în cauză am mâncat multe, dar multe gogoși de la Hello Donuts care mi-au dat sentimente de bine chiar și când șchiopătam în drum spre casă. Și mi-au plăcut atât de mult încât am povestit mai multe despre asta separat, cât încă aveam firmituri la gură și mustăți de caramel.

hello donuts aprilie

Și-am ajuns și la ultima ediție a BRD Țiriac Open, m-a distras de la una-alta. Și da, au avut înghețată bună și tenismeni drăguți.

la strada tenis aprilie

Și au fost multe motive să-mi întorc încruntarea upside down – gen biletele luate pentru concertul Muse din vară, primii mei cozonaci umpluți până la refuz cu Nutella și alune de pădure, somnuri de prânz care au vindecat chestii, dar am să-nchei într-o notă extra uplifting – am ajuns la deschiderea Zexe Braserie și am mâncat absolut cel mai bun desert pe care-am pus gura până acum vreodată – semnat de Ana Consulea. Și m-am minunat și îngrășat văzând cu ochii alături de Brândușa de la Rețete de suflet, cea mai bună companie pentru o seară-n oraș. Și repet ce i-am zis unui prieten – la Zexe duci o fată la prima-ntâlnire, îi dai deserturi de-ale Anei și garantat o să te ceară de soț.

zexe braserie aprilie

♥ ♥ ♥ & trăgând linie – văd că luna aprilie mi-a fost salvată de mâncarea potrivită la locul potrivit,

laura logo

Interacționează cu mine :)

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.