Foi de Jurnal

Cadouri pentru octombrelul din mine

un lucru e clar: când vine ziua mea de naștere, mă alint. pe toate planurile. mă alint singură cu chestii bune, mă alint în fața celor dragi și mă pisicesc mult de tot că-mi vine să second guess myself dacă nu cumva sunt o alintată all year around.

și pentru că răceala-și face de cap în organismul meu these days, I will be blogging tonight, cu several hours before my big 25, da, douăzeșcinci de ani. și nu am să blog about something serious, pentru că chiar și răcită – tot o alintată sunt în perioada asta. iar cei apropiați s-au ocupat să-mi dea suficiente motive pentru a-mi hrăni alintarea. 🙂

așadar, my best friend s-a ocupat să-mi hrănească pasiunea de buline cu acest set absolut drăgălaș, format dintr-un tocător, câteva tools și nelipsitele salt and pepper shakers.

Fotor01007205340

nici ai mei părinți nu s-au lăsat mai prejos. ca într-o scenă ruptă dintr-un film, al meu tată a găsit în istoricul browserului meu cum clickuiam nebunește pe blogul lui Dushky și-a pus la cale, alături de a mea mamă, să-mi facă două perne handmade pentru viitoarea mea canapea din living. am contribuit și eu în rol de creative director și-am ajuns la modelul ăsta bucățică-ruptă-din-ce-am-visat. gri, albastru și fulgi, living the pillow dream.

2

și l-am lăsat pe boyfriend la final. era acum o oră, poposeam acasă și mie mi s-a pus pata pe aspirat those dust bunnies din dormitor. el avea alte planuri. continuând cumva o tradiție de la prima mea aniversare alături de el, mi-a cumpărat dulciuri bune-de-mori și a aprins și-o lumânare. dacă în 2011 am primit o cupcake și-o lumânărică pe bulevardul Unirii, iar în 2012 un macaron de mărimea feței mele și-o lumânărică pe-o străduță din Berceni, în 2013 am primit o Yankee candle cu aroma mea preferată, cherry blossom, trei macarons și-o cupcake cu piersici și o sticlă de sirop de vată de zahăr, toate de la – giving credits over here – Madame Lucie, best sweets shop in town. oh, Doamne, și-a răscumpărat greșelile de peste an cu acest deep look inside my gifts-planner-spot inside my heart. *big grin*

3

Laura, dacă revii -cumva, cândva- și recitești postarea asta, remember, you are one lucky bastard, my friend. cu sau fără cadouri, mark my word.

laura logo

Interacționează cu mine :)

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.