Foi de Jurnal

Lucruri care-mi plac #6

lucruri 6

Au trecut sărbătorile. Bradul e încă în picioare. Piftia e încă-n frigider. Pe scurt, treburile sunt încă festive și mă gândeam să scriu un lucruri care-mi plac din faimosul decembrie. 

Și-a fost un decembrie reușit. Înfășurată într-un înveliș de oameni dragi, îngrășată material cu cadouri istețe, îngrășată fizic de mâncare bună și grasă, fericită pe toate laturile.

Primul meu happy place e reprezentat de my main present de Crăciun, al meu Fujifilm Instax Mini 25. E doar el pe de-o parte căci e simpatic, rotund și-n culoarea ce-mi doresc eu, în general, toate gadgeturile. Și e tot ce face el pe de-altă parte, instantanee candide pe care deja am început să le agăț cu piuneze la panou. E o dorință veche împlinită în Ajun de Crăciun, e magic, ce mai?

fujifilm

Pe locul doi e o bucată de amintire. În decembrie s-a născut mogâldeața de Thomas și l-am sărbătorit și noi, acasă, mai multe informații și photo snippets – aici. Tot în decembrie, dar decembriele trecut, l-am vizitat pentru prima dată, la nouă zile după ce se născuse. Și uite-așa decembrie a căpătat o nouă valență pentru a fi sărbătorit.

thomas reindeer

Mai am ceva drag. Înainte să-nceapă luna, ne-am propus să ne băgăm la un commitement de durată. Ne-am instalat amândoi aplicația 1 second everyday și am încercat our best să filmăm zilnic câte un snippet din ziua noastră. Și deși au fost zile în care n-am avut idee, inspirație sau chef, au ieșit niște clipuri tare dragi nouă.

și

Și ne-am cam propus s-o facem din nou în februarie, asta pentru că deja ratasem startul lunii ianuarie. Să vedem cu ce ne-o trata februarie ăsta.

patinoar

Îmi place că m-a vizitat prietena mea cea mai bună, c-am fost la patinoar, c-am primit cadourile de Sfântul Nicolae cu o zi înainte pentru că el nu știe când pică sărbătorile, îmi place că ne-am adunat în jurul mesei de Crăciun cu toții și că pe când ne-am apucat și de un boardgame – Thomas ne-a mâncat o piesă -, îmi place c-am tras o fugă la țară și-am înțolit-o pe bunica cu straie noi și groase, îmi place că ne-am făcut primul brăduț cu Thomas în casă și că au rezistat pe picioare și câinele și bradul până-n prezent, c-a venit și Alexuț, că am găsit globuri cu bufniță, că am primit și telefon nou, că toate-s bune și toate se așează după bunul ritm al sufletului meu.

fujifilm polaroid

♥ ♥ ♥ & ce-aș vrea să fie decembrie mereu,

laura logo

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.