Foi de Jurnal

2017. De făcut, de visat, de îmbrățișat

resolutions 2017

Mie-mi place să-mi avertizez anii de dinainte să înceapă. Le setez limite, ținte, vise de împlinit și momente de depășit. Eu îmi notez new year’s resolutions de peste zece ani și încă nu-s absolut convinsă dacă mă ajută ori ba, dar pentru un notoriu făcător de liste ca mine – e un musai.

Și evident c-am multe resolutions de bifat, că sunt și-o overachiever greu de ținut în frâu, dar am adunat câteva care vreau să mi le asum și public, aici, pe blog.

Financiar aș vrea să mă îndrept nițel. Sunt un om care, oricât de arogant o să sune, nu se uită la bani. Sunt mereu liniștită că mă salvează portmoneul și uite-așa cumpăr fără să mă uit la preț sau fără să efectiv acționez deștept vizavi de cumpărăturile mele. Dacă mă îndrept din asta, e perfect, dacă reușesc să și pun ceva la saltea, e chiar și mai bine.money

Creativ sunt gata să pun țara la cale și să scot untul din emisfera dreaptă a creierului meu. La birou, acasă și pe blog. Și îmi doresc să fac și-un efort creativo-social. Adică efectiv să mă înconjor cu persoane creative, care desenează, scriu, fotografiază și filmează lumea din punctul lor de vedere. Vreau să mă întind în alte colțuri, să mă împrietenesc cu alte anturaje. Oameni care să mă inspire la rândul lor, oameni care să mă certe pentru anumite idei și să mă împingă de la spate pentru altele. Vreau. Oameni. Inspirați. Și. Frumoși. În. Jurul. Meu.

creativ

Am și niște goals legate de fitness. Mi-e frică să le rostesc. Am să vă doar spun că am un abonament la sală și nu mi-e frică să-l folosesc. O să revin cu update-uri.

gym

Unul dintre cele mai entuziaste goals e cel legat de citit. Mi-am propus să dau gata 35 de cărți anul acesta, o cifră mai rezonabilă față de cele 50 pe care le-am tot visat în ultimii 2-3 ani. Și de data asta o să mă ajute faptul c-am vreo șapte deja începute din 2016. Semn că o să iau un avans considerabil în curând.

books

Vreau să mă înscriu și la niște cursuri. După ce-am depășit o vârstă, am simțit că progresul meu personal nu mai e la fel de ușor de cuantificat. Și m-a speriat lucrul ăsta. Și-am decis să continui și cu niște lucruri ce pot fi măsurate. Așa că anul acesta voi absolvi din niște chestii și sper să se țină de mine lucrurile noi și interesante pe care vreau să mi le atașez CV-ului personal și cel inter-personal.

classes

Și-mi doresc să-mi sting mai des setea de fugit de-acasă. Văd că insist mult pe inspirație. Cel mai inspirată sunt când revin acasă după o fugă afară. Afară din graniță sau afară din oraș. Sunt cele mai intense puseuri de chef și idei. E pură adrenalină.

travel

Și-ar mai fi ceva pentru suflet. Am unul destul de fragil și la care mai am de lucrat, dar vreau să încetez să-mi compar progresul cu al altora. Drumul meu nu coincide cu al altora, de cele mai multe ori nu coincide seara cu cel început dimineața. Talentele mele iar n-au nicio treabă cu ale altora. Așa că de ce-ar trebui să îmi măsor însă reușitele cu ale altor oameni, cu propriile lor drumuri, propriile lor aspirații, propriile lor talente? Nu, acum înțeleg și eu că Laura de azi trebuie să fie mai bună doar decât Laura de ieri și să-i lase loc de măreții Laurei de mâine.

michelle obama

Mai am și-altele ce încolțesc în mine, altele de care mă agăț în 2017, dar trebuie să mă scoți la o cafea și-o brioșă ca să afli și despre ele.

♥ ♥ ♥ & tu spre ce stele țintești anul ăsta?

laura logo

4 Comments

  1. Ce-mi doresc sau ce mi-as dori, as zice in primul rind sanatate, apoi as fi fericita sa stiu ca fiul meu e cu cineva si de ce nu, mi-ar place ca si in viata mea sa apara cineva.Nu stiu daca din chestiile astea trei va fi ceva realizabil, una depinde de „seful” de sus, iar celelalte de destin.De o chestie sint sigura, cit de curind ma voi apuca de citit cartea primita si pentru care iti multumes inca o data.Citesc cu drag ce scrii pe blog si o faci al naibii de bine ca uneori citesc ce mai scrie Laura Teodora si nu mai am nevoie de altceva.

    1. Păi avem multe zile înainte din 2017, să-i dăm voie să ne surprindă. Pumnii strânși, sper să se îndeplinească toate toate! ^_^

  2. Eu imi propun ca in fiecare luna sa calatoresc intr-un loc nou, in care nu am mai fost. De asemenea ar fi minunat daca as citi mai mult si as scrie mai des pe blog.

    1. Păi și ai călătorit undeva pe ianuarie? 🙂 Sper să îți iasă, cititul, scrisul, tot. Sunt aici cu tine la citit, schimbăm lecturi, impresii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.