Foi de Jurnal

Lucruri care-mi plac #16

lucruri care-mi plac 16

Am pus de curând capăt și lui octombrie. Lui octombrel. Șoc, praf și pulbere, a fost luna cu ziua mea și luna cu ziua lui. Deci a fost da capo al fine o lună șmecheră. A fost plină de emoții, de băgat demisii, de momente cu nod în gât și, practic, de-atâtea reușite încât cred că mi s-a terminat norocul pe 2016 și chiar pe un sfert din 2017.

Am să încerc să-mi aduc aminte câteva, for the sake of memories.

Luna a debutat practic cu o vacanță. Concediul mi-era pe începute, iar biletele de avion se așteptau scanate. Am fugit pentru patru zile acasă, la Timișoara, ocazie cu care am bifat și primele noastre zboruri la bordul unui Boeing 737-800 via Ryanair. Drumul București – Timișoara și retur n-a fost niciodată mai scurt sau mai simpatic.

traian-vuia

Timișoara a fost un mesh de emoții. Mi-am sărbătorit ziua de naștere cu carrot cake și cu ai mei. Am ieșit zilnic la prăjituri prin oraș. Am stat pe Snapchat cu mama. Am făcut selfie-uri cu buni. Am bătut gara în lung și în lat. Am organizat chestii faine pentru mai, anul viitor. Am fost plouați și-apoi zvântați la câteva minute distanță. Am mâncat mulți hot-dogs. Am primit cadouri peste cadouri. Mi-am revăzut prietenii. Am cunoscut-o prima dată pe Ava. Și l-am cunoscut prima dată pe Chappi. Da.

timisoara-mesh

Și m-am întors acasă și-au continuat lucrurile frumoase. O săptămână întreagă de adunat prieteni.

piscina urbana

Beri, torturi, cine și plăcinte cu mere, Fritz Cola și multe multe bile albe la Piscina Urbană.

ziua-mea-mesh

Și-au fost burgeri la Vivo și pulled pork sandwiches la Food Truck Festival, gogoși la Donut Studio, ultima carte Harry Potter, câteva pahare de prosecco ici și colo, un Nu-te-supăra-frate, un joc de Solo, prima dată când l-am văzut pe Yoshi și-o seară simpatică cu Thomas.

yoshi-si-thomas

Și-a mai fost seara aia grozavă petrecută la Simbio, cu Design&After și Nicholas Vahe, v-am povestit mai multe aici. Și o petrecere de Halloween decorată în draci cu mânuțe însângerate și DIY dobleci. Și-au fost și primele dulciuri de Crăciun consumate. Și primele friguri de-ngheață apele. S-au aprins primele lumânări parfumate prin casă. Au fost sesiuni de shopping. Și mult mâncat. Și spre sfârșit de lună, a fost și ziua lui. Și-am pregătit-o intens cu tort de la BaKings și cu un stand-up comedy la Club 99.

oct-celebrations

A fost dincolo de my wildest dreams. Și de-ar fi să se încheie lumea după octombrie ăsta, ar fi ok, ar fi tare ok.

♥ ♥ ♥ & I’d wish every month could be October,

laura logo

Interacționează cu mine :)

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.