Foi de Jurnal

Last minute Halloween ideas: Acadele-fantomă

Știu că nu suntem chiar în ultima oră de dinainte de Halloween, dar pentru mine azi este chiar ultima zi în care pot să mai mustăcesc ceva halloweenuiesc. Trebuia s-o fac. Numai gândul că anul trecut i-am dedicat o întreagă serie de rețete, precum mături din Gouda și sticks-urimere caramelizate acoperite-n fulgi de migdale, cârnăciorii mumii și tartele cu pânză de păianjen m-a mustrat rău de tot. Cum să las Halloweenu’ de anul ăsta să treacă nesărbătorit pe blog?

Așa că am tras o fugă la Mega Image ca să văd ce pot să încropesc așa, în ultimul ceas, cu minim de efort. Și-am ieșit de acolo cu acadele pe băț, sârmă colorată de la decorațiunea de crafts & arts  și șervețele subțirele de masă. Pentru că mi-am pus în minte să fac niște fantome simpatice care s-ascundă un clasic ceva bun – acadele.

acadele fantoma 2

M-am înarmat cu carioci, markere și foarfece și-am montat apoi vreo zece fantome de-astea, înfășurând șervețelele în jurul acadelei, asigurându-i mantaua cu sârmă colorată și colorându-le ochișori și mutre nesatisfăcute.

acadele fantoma 3

Și sper c-am scăpat basma curată, măcar pe jumătate. Dovleacul încă m-așteaptă să-l sculptezi, dar și dovleacul de plăcintă stă la coadă pentru a deveni un chec marmorat cu Nutella.

Voi ce pregătiți pentru 31 octombrie? Măști, dulciuri, decorațiuni, nimic?

♥ ♥ ♥ & spook away,

laura

laura logo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.